Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fotbaliştii echipei FC Argeş au depus coroane la mormântul lui Nicolae Dobrin

Jucătorii au ajuns la cimitir în jurul prânzului, după antrenamentul de dimineaţă, fiind însoţiţi de antrenori şi de administratorul delegat al clubului, Cătălin Barbu. Echipa a mai fost la mormânt şi sâmbătă, atunci când Gica Dobrin a făcut o slujbă şi un parastas, mergând apoi cu toţii la pomană la un restaurant în oraş.
"Nea Gicu va rămâne meru în memoria noastră, deoarece este simbolul lui FC Argeş şi al oraşului. Am venit să aprindem o lumânare şi să ne reculegem, aşa cum am făcut în fiecare an. Toată lumea regretă dispariţia sa", a declarat jucătorul Cosmin Năstăsie.
La rândul său, Dănuţ Ivănică, atacant crescut chiar la şcoala de fotbal "Nicolae Dobrin", a afirmat că îi datorează mult fostului fotbalist. "Am avut onoarea să îl cunosc la şcoală şi pot spune că nu mai este printre noi un mare om şi un mare fotbalist. Îi datorez multe... Ne povestea mereu din meciurile când juca el şi ce trebuie să facem să ajungem şi noi în fotbalul mare", a precizat Ivănică.
Fostul fotbalist Nicolae Dobrin a încetat din viaţă în dimineaţa zilei de 27 octombrie 2007, la Spitalul Judeţean din Piteşti, la vârsta de 60 de ani. Dobrin şi-a început cariera în primul eşalon la vârsta de 14 ani şi 10 luni. A marcat 6 goluri pentru naţionala României, la care a debutat în 1966. A fost ales jucătorul anului în 1966, 1967 şi 1971, când evolua la FC Argeş.
Categorie articol: 

Comentarii