Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fotbaliştii de la Stars Brăila merg la turneul semifinal al juniorilor D

Mâine, la Suceava începe turneul semifinal al Campionatului Naţional de fotbal rezervat juniorilor D, la care participă patru formaţii, printre care şi Stars Brăila. Echipa brăileană a câştigat etapa de zonă care a avut loc la Râmnicu Sărat, după ce a trecut cu 8-0 de CSS Tulcea, cu 3-1 de CSM Focşani şi a câştigat cu 2-0 finala cu Oţelul Galaţi. Fotbaliştii pregătiţi de Daniel Pleşa vor pleca în această după-amiază spre Suceava, iar joi dimineaţă, în primul meci, vor întâlni echipa organizatoare a acestui turneu, Juniorul Suceava. Stars va juca apoi, vineri, 10 iunie, cu Regal Sport Bucureşti, aceasta fiind Academia de Fotbal din România a clubului Atletico Madrid, iar sâmbătă, în ultima zi brăilenii se vor "duela" cu Viitorul Constanţa. Prima clasată din această grupă va disputa finala competiţiei în compania învingătoarei din cel de-al doilea turneu semifinal, care are loc în aceeaşi perioadă la Timişoara.
"Faptul că ne-am calificat pentru al doilea an la rând între primele opt echipe din ţară la această categorie de vârstă reprezintă deja o performanţă pentru aceşti copii. Eu sper să facem o figură frumoasă şi la Suceava", a declarat antrenorul Daniel Pleşa.
Lotul echipei Stars Brăila pentru această competiţie are următoarea alcătuire: Mădălin Stroe, Denis Ivan, Alexandru Turcu, Rareş Băluţă, Mario Anghel, Florin Cerviş, Luca Popescu, Andrei Gurău, Andrei Gurgu, Dragoş Cheleş, Andrei Gherghişan, Ionuţ Catrina, Robert Băceanu, Alexandru Duţu.

 
Categorie articol: 

Comentarii