Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fotbalişti brăileni sancţionaţi de Comisia de Disciplină a AJF

Luni, Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Brăila a avut de analizat mai multe cazuri de indisciplină ale unora dintre fotbaliştii care activează în competiţiile judeţene şi ca de fiecare dată a luat măsuri drastice împotriva celor certaţi cu spiritul de fair play. A aplicat însă sanţiuni şi unora dintre arbitrii care au oficiat la Liga a IV-a şi la Liga a V-a. Sub deviza: "Cine greşeşte plăteşte", cea mai drastică pedeapsă i-a fost aplicată lui Valentin Munteanu, de la Dinamo Salcia Tudor. Nemulţumit de deciziile arbitrului de centru, Munteanu a încercat să-şi facă singur dreptate, l-a îmbrâncit pe centralul Tudorel Pârlog, dar în acelaşi timp i-a adus şi nenumărate injurii, fapt pentru care Comisia de Disciplină l-a supsendat 4 etape, perioadă pe care jucătorul o poate folosi ca să mediteze la comportamentul său din acest joc. Pentru că a lovit în mod intenţionat cu piciorul un adversar în timpul meciului, Silviu Zaharia, component al echipei de juniori A1 de la Pandurii Tudor Vladimirescu, a fost suspendat 3 etape. Pentru îmbrâncirea unui adversar, Iulian Stroea de la Unirea Măxineni va sta în tribună 2 etape. De asemenea, pentru grave deficienţe în organizarea meciului de pe teren propriu, cel cu Sportul Chiscani, echipa Victoria Cazasu a primit un ultim avertisment, următoarea sancţiune putând fi excluderea din campionatul Ligii a IV-a.
Nu au scăpat de sancţiuni nici arbitrii. În urma prestaţiei slabe din meciul FC Urleasca - Dinamo Salcia Tudor, arbitrul de centru Tudorel Pârlog a fost reţinut de la delegări pe o perioadă nedeterminată. De asemenea, au mai fost suspendaţi pentru greşelile făcute la meciurile din week end-ul trecut arbitrii Marian Gurea şi Alexandru Grosu.
Prin măsurile luate s-a demonstrat încă o dată că AJF Brăila, prin comisiile sale, ia măsurile legale care se impun, conform ROAF, împotriva celor certaţi cu spiritul de fair play, tocmai ca astfel de manifestări să nu mai aibă loc pe viitor.

 
Categorie articol: 

Comentarii