Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fotbal Liga a III-a. Sâmbătă, Sportul Chiscani întâlneşte liderul, Dacia Unirea

• echipa pregătită de Florentin Petre este favorită la victorie • CS Făurei se deplasează la ultima clasată,  Avântul Valea Mărului • Viitorul Ianca are meci pe teren propriu cu CSM Focşani • la echipa din Focşani este focar de Covid-19 şi meciul ar putea fi amânat

 

Teoretic, raportat la valoarea loturilor şi la pretenţiile pe care le au în acest campionat, meciul de la Ianca dintre Viitorul şi CSM Focşani, programat a se desfăşura sâmbătă, 31 octombrie, de la ora 15.00, reprezintă capul de afiş al rundei a 8-a, din Seria a II-a a Ligii a III-a. Există însă şi varianta ca această partidă să fie amânată din cauza faptului că majoritatea fotbaliştilor de la Focşani au fost declaraţi pozitiv la testul Covid-19. Practic această situaţie critică pentru CSM Focşani a început în urmă cu o săptămână, mai precis cu o zi înainte de etapa precedentă din 24 octombrie. În seara zilei de 23 octombrie majoritatea fotbaliştilor titulari de la CSM Focşani a primit rezultatele testelor la coronavirus, iar acestea au fost pozitive. Conducerea clubului putea cere amânarea partidei de pe teren propriu cu Avântul Valea Mărului dar a lăsat să se înţeleagă că este posibil ca gruparea focşăneană să amâne următoarea partidă, aceasta fiind cea de sâmbătă, de la Viitorul Ianca.

Indiferent de ceea ce s-a întâmplat în tabăra CSM-ului, Viitorul Ianca s-a pregătit pentru partida cu adversara din Focşani.

“Un meci «tare» la prima vedere. CSM Focşani şi-a anunţat obiectivul, acesta fiind promovarea în Liga a II-a, echipa are condiţii foarte bune de pregătire, jucători valoroşi, salarii atractive. Noi ne-am pregătit pentru acest meci pentru că vrem să câştigăm şi să rămânem în apropierea primelor clasate. Am înţeles însă că la CSM Focşani sunt probleme, că mai mulţi jucători au fost testaţi pozitiv la coronavirus încă înainte de etapa trecută, de aceea a survenit şi acea surpriză produsă de Avântul Valea Mărului. Aşteptăm cu interes acest meci”, ne-a declarat Cosmin Necoară, directorul sportiv al echipeii Viitorul Ianca.

Sâmbătă, la Chiscani se dispută partida Sportul Chiscani – Dacia Unirea, un meci între penultima clasată şi liderul la zi în Seria a II-a a Ligii a III-a. Echipa pregătită de Florentin Petre porneşte ca favorită la victorie în acest duel din toate punctele de vedere.

După primul succes din acest tur, 1-0, cu CSM Rm. Sărat pe teren propriu din runda precedentă, CS Făurei merge în deplasare, la ultima clasată, Avântul Valea Mărului, cu dorinţa de a câştiga şi a urca în clasament.

Toate meciurile încep la ora 15.00.

 

Etapa a 8-a programează meciurile:

Sporting Lieşti - Suporter Club Oţelul Galaţi

Sportul Chiscani - Dacia Unirea Brăila

CSM Râmnicu Sărat - CSM Bacău

Avântul Valea Mărului - CS Făurei

Viitorul Ianca - CSM Focşani
Categorie articol: 

Comentarii