Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fostul ministru de Interne, despre actualul: "un şmecheraş de mâna a doua"

Ioan Rus l-a catalogat pe Stroe drept "un şmecheraş de Bucureşti" într-un interviu acordat Transilvania Live, comentând momentul demisiei sale de la şefia Ministerului de Interne.
El a susţinut că nu a dorit să se ascundă în spatele premierului atunci când a susţinut că nu pot fi prezentate date nereale privind numărul celor din listele electorale permanente, transmite Mediafax.
"A făcut puţin joc de gleznă la televizor (Stroe - n.r.), cum o să schimbe el la Curte, cu ce date... după care a adus exact aceleaşi date. La sfârşit, pe stradă aşa, la nivel de şmecher de Bucureşti, a fost foarte interesant câteva zile, după care în momentul în care i s-a pus o hârtie pe care să o semneze, ce să semneze altceva decât realitatea? (...) Atunci practic noi am plecat, domnul ăsta ministru delegat... nu-mi pare rău de mine, doar de Dobre îmi pare rău care este un excepţional specialist în administraţie. Pe domnul Stroe acesta nu-l cunosc decât aşa, când l-am văzut mi s-a părut un şmecheraş de mâna a doua", a susţinut Rus.

 
Categorie articol: 

Comentarii