Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fostul inspector școlar general Cătălin Canciu a revenit la ISJ Brăila

* începând de vineri, 19 iunie, acesta ocupă funcția de inspector școlar general adjunct, în locul lui Romeo Mocanu * decizia a fost luată de ministrul Educației

 

 

Cătălin Canciu, fostul inspector școlar general, face din nou parte din echipa managerială a Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Brăila. Începând de astăzi, acesta deține funcția de inspector școlar general adjunct, înlocuindu-l pe prof. Romeo Mocanu. Decizia a fost luată de ministrul Educației, Monica Anisie, iar numirea s-a făcut până la sfârșitul anului școlar, adică 31 august 2020.

M-a sunat ieri doamna ministru și mi-a propus. Am acceptat și de astăzi sunt din nou la Inspectorat. Am decis să mă întorc pentru că sunt o resursă care trebuie valorificată. Nu va fi o adaptare prea lungă, sper să mă integrez în echipa pe care, în mare parte, am lăsat-o aici, și să trecem cu bine peste perioada aceasta destul de complicată”, ne-a declarat noul inspector școlar general adjunct.

Reamintim că prof. Cătălin Canciu a fost șef al ISJ Brăila în perioada 2015-2019, postul fiind câștigat prin concurs. A fost demis abuziv de două ori de miniștrii PSD, de fiecare dată dovedindu-și dreptatea în instanță. Canciu a reușit să își ducă mandatul până la capăt, iar după plecare de la Inspectorat s-a înscris în PNL Brăila. Acesta ne-a precizat că în prezent este doar membru al filialei și nu deține nicio funcție de conducere în partid.

Noua echipă de conducerea a ISJ Brăila arată astfel: prof. Viorel Botea – inspector școlar general, prof. Dan Gheorghiță – inspector școlar general adjunct și acum prof. Cătălin Canciu – inspector școlar general adjunct.

Chiar dacă sunt de notorietate contrele între Canciu și Botea, noul inspectorul școlar general adjunct ne-a declarat că nu vede nicio problemă în a colabora instituțional cu Viorel Botea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii