Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A fost vernisata expozitia "Lumini"

Simbata, la Galeriile de Arta a avut loc vernisarea expozitiei de pictura si sculptura intitulata "Lumini". Pentru braileni au expus artisti plastici galateni Sterica Badalan si Relu Angheluta.
Moderatorul evenimentului a fost presedintele Uniunii Artistilor Plastici din Romania, filiala Braila, Gheorghe Mosorescu. "Va multumesc ca sinteti astazi aici, alaturi de noi. Pe Sterica Badalan il cunoasteti deja, caci nu este la prima expozitie la Braila. El cocheteaza cu orasul nostru de ceva vreme, astfel incit cred ca deja se simte la Braila ca la Galati", a punctat presedintele filialei din Braila.
Pe simeze, pictorul Sterica Badalan a expus 35 de lucrari, iar sculptorul Relu Angheluta - 17 lucrari. "Cele mai multe dintre lucrari sint realizate in ultimul an. Eu am incercat prin pictura sa vin in intimpinarea sculpturii lui Relu Angheluta si am cautat sa ne apropiem foarte mult ca tematica", a precizat pictorul galatean Sterica Badalan. La rindul sau, sculptorul Relu Angheluta ne-a spus ca lucrarile sale simbolizeaza geneza si ciclurile vietii, lucrari realizate in piatra dura si foita de aur.
Expozitia este cu vinzare si poate fi vizitata de publicul brailean pina pe 20 septembrie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii