Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"A fost un jaf la drumul mare"

Partida de la Stejaru dintre Sageata si CF Braila a fost una pe care elevii lui Ciobanu si Darie vor sa o uite cit mai repede. In opinia celor doi tehnicieni, soarta partidei a fost stabilita de catre brigada de arbitri, iar declaratiile lor sint elocvente.
"A fost un jaf la drumul mare. Nu se poate caracteriza in nici un fel prestatia arbitrilor si sincer, in cariera mea nu am intilnit o astfel de atitudine. Toate mizeriile posibile si imposibile care se pot face intr-un meci le-au facut "oamenii in negru", care au fost delegati de federatie sa imparta dreptatea in teren. Efectiv nu ne-au dat voie sa jucam si din punctul meu de vedere este umilitor pentru echipa noastra sa treaca prin asa ceva", a declarat Mihai Ciobanu.
Antrenorul principal al CF-ului nu a omis sa-i felicite pe elevii sai pentru prestatia din teren.
"Cu toate ca am avut un arbitraj mizerabil jucatorii nu au precupetit nici un efort si s-au luptat cu o mare ambitie, din nefericire, insa, s-au luptat doar cu “morile de vint”. Ii felicit pe toti pentru ambitia de care au dat dovada, insa, fara discutie, de la Stejaru nu aveam cum sa venim neinvinsi", a mai adaugat Mihai Ciobanu.
CF Braila a vut totusi citeva situatii in care a periclitat poarta adversa, doua in prima parte, care i-a avut in prim plan pe Bosoi si Rotaru si tot atitea, in repriza a doua, in care la finalizare au fost St. Mitrea si Moldoveanu.
Arbitrii au avut grija sa acorde brailenilor patru cartonase galbene in primele 20 de minute, iar la sapte minute de la reluare, sa-l elimine gratuit pe Olenic.
Unicul gol al partidei a fost inscris de Popleaca in minutul 85, o reusita in urma careia Sageata Stejaru a preluat fotoliul de lidera a seriei a doua.
Chiar si in inferioritate numerica, CF Braila ar fi putut deschide scorul, in minutul 70, cind Pinzaru a reusit sa recupereze mingea de la un aparator al gazdelor, a plecat spre poarta, insa, asistentul de pe acea parte a semnalizat un fault numai de el vazut.
"Sint convins ca, si in situatia in care am fi inscris nu plecam cu nici un punct de la Stejaru. Inventau arbitrii ceva si tot Sageata cistiga. Eu nu am ce sa le reprosez jucatorilor pentru ca s-au luptat exemplar. Oricum eu mi-am dat seama ca vom fi supusi unui regim special pentru ca inca de la incalzire arbitrii cautau sa-i identifice pe Bosoi, Olenic si Plesa. Am trecut printr-o experienta nefericta, acum trebuie sa uitam totul si sa ne pregatim pentru urmatorul joc" a precizat la rindul lui secundul Vasile Darie.

CF Braila: Mitrea - St. Mitrea, Olenic, Necoara, Ilie - Bosoi, Pascu, Bogos, Rotaru - Plesa, Pinzaru.
In repriza a doua, la braileni au mai evoluat Moldoveanu, Stanciulescu si Neta.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii