Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"A fost o zi neagra pentru noi"

Tehnicianul formatiei Steaua, Marius Lacatus, a declarat, dupa remiza cu CS Otopeni, scor 1-1, ca spera ca acest rezultat sa fie un accident si a precizat ca ziua de simbata a fost una "neagra" pentru echipa bucuresteana.
"Sint nemultumit de rezultat, de modul in care am evoluat. Nu a fost o zi buna pentru noi, din pacate n-am avut prospetime, luciditate, n-am reusit sa ne cream ocazii mai multe, sa punem presiune mai mare. Sper sa fie un accident, sa nu se mai intimple, sa jucam bine si sa adunam puncte. In repriza a doua am reusit mai multe, dar nu asa cum trebuie, am atacat destul de haotic. Rezultatul ne doare, trebuie sa facem uitat acest rezultat. A fost o zi neagra pentru noi, nu am putut obtine un rezultat bun, desi cu putina sansa puteam invinge. Avind in vedere ca am egalat in ultimul minut, ne putem declara multumiti de rezultat, dar cu putina sansa puteam cistiga. Dayro putea scoate penalti, daca avea experienta mai mare. N-am facut un joc foarte bun", a spus Lacatus.
Marius Lacatus considera ca jucatorii sai nu au tratat cu superficialitate partida cu CS Otopeni. "Surprize se mai pot intimpla si la alte echipe, vom vedea la finalul campionatului cit vor conta aceste puncte pierdute. Nu au tratat jucatorii cu superficialitate acest meci, stiam ca nu va fi usor. Toja trece printr-o perioada nu tocmai buna, a inceput bine cind a venit, dar el joaca nonstop din februarie-martie, a schimbat echipa, tara, s-a acumulat un grad de oboseala, trebuie sa-l recuperam incet-incet. Kapetanos ar merita si el sansa de a juca titular, a dat randament foarte bun cit a jucat, a avut realizari. Semedo a fost menajat, am vrut sa nu fortam o accidentare. Sper ca saptamina viitoare sa revina si Ovidiu Petre, sa reintre in programul echipei", a explicat tehnicianul.
Lacatus a precizat ca Steaua nu a avut o evolutie "placuta ochiului". "Nu ne-am impacat cu ideea egalului, am vrut sa desfacem adversarul pe benzi, dar n-am facut un joc placut ochiului. Am vrut sa speculam masivitatea fundasilor centrali adversi. Si eu mi-as dori un atacant care sa dea gol dintr-o jumatate de ocazie, e greu sa-l gasim. Sper ca in continuare atacantii sa-si faca datoria in urmatoarele meciuri si sa ii faca pe cei care ii critica sa se razgindeasca, sa arate ca merita sa joace la Steaua. Ca sa joci in Liga Campionilor, trebuie sa iei puncte in campionat, sa termini macar pe locul doi. Nimeni nu are rabdare, toata lumea vrea performanta, toti vrem titlul, pentru acest lucru ne vom bate, nu numai cu CFR, ci cu toti adversarii. Un pic ciudat mi s-a parut cu minutele de prelungire, in ambele reprize, au fost trageri de timp repetate si minutele acordate au fost foarte putine", a mentionat Marius Lacatus.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii