Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A fost inaugurat Complexul "Armonia" Braila

Compania RED, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a inaugurat, ieri, centrul comercial Armonia Braila, destinat locuitorilor din zona Braila - Galati.
Situat pe soseaua Focsani nr. 127, la 10 minute de centrul orasului Braila si 20 de Galati, "Armonia" se vrea a fi pentru locuitorii de aici, nu doar locul potrivit pentru a face shopping, ci si modalitatea ideala de recreere ori de petrecere a timpului liber. "Armonia" imbina marci nationale si internationale de prestigiu cu magazine locale de traditie, urmarind sa pastreze spiritul comercial al regiunii Braila - Galati.
Rezultatul unei investitii de 50 de milioane de euro, centrul se intinde pe o suprafata de 47.700 mp si este ancorat de hipermarketul Carrefour. Galeria de tip "shopping mall" reuneste magazine ce ofera un spectru larg de bunuri si servicii.
Ca element de noutate in zona, pe vizitatori ii asteapta aici ciocolateria Artemia Sweets, un adevarat templu al frumusetii in cadrul magazinului Sephora, singurul Miniprix din oras, precum si cea mai moderna spalatorie automatizata din tara, care va fi deschisa in curind in parcarea centrului comercial. Restaurantul chinezesc si drogheria DM vor intregi atmosfera centrului.
Pentru a facilita accesul vizitatorilor, "Armonia" dispune de o parcare cu 1.625 de locuri. Parcarea nu va avea insa doar aceasta destinatie. In perioada imediat urmatoare, ea va gazdui singurul patinoar permanent al orasului, alaturi de multe alte activitati de divertisment si campanii sociale pe care centrul le-a pregatit deja.

Hypermarketul Carrefour se deschide azi

Carrefour Braila, al 20-lea hypermarket Carrefour din Romania si al doilea din Braila, se deschide azi, incepind cu ora 8.30, in Centrul Comercial "Armonia".
Pe o suprafata de vinzare de 8.000 de metri patrati, noul hypermarket a fost creat conform principiilor si valorilor grupului Carrefour si va oferi cele mai mici preturi zilnic, o gama variata de produse (aproximativ 55.000 articole) un program prelungit, in fiecare zi de la 8.30 - 22.00, tombole si promotii, in fiecare zi a anului. Carrefour a creat pentru noul magazin 300 de noi locuri de munca.

Flamingo International aduce Flanco World in Braila

Grupul Flamingo International, unul dintre cei mai importanti retaileri de produse electronice, electrocasnice si IT&C de pe piata romaneasca, deschide azi, primul magazin Flanco World in Centrul "Armonia".
Noua unitate Flanco World are o suprafata de 1.000 mp si a necesitat o investitie totala de aproximativ 400.000 euro. De azi, ii intimpina pe braileni cu cele mai noi produse la preturi accesibile, dar si cu oferte speciale, adaptate necesitatilor din aceasta perioada.

Altex deschide un nou magazin, in decembrie

Altex, liderul pietei romanesti de retail de produse electronice, electrocasnice, IT, comunicatii si multimedia, va deschide vineri, 5 decembrie, un nou magazin in Braila, in cadrul Complexului Comercial "Armonia".
Noul magazin Altex va expune o gama de peste 10.000 de produse pe o suprafata comerciala de peste 2.500 mp.

Transport gratuit cu autobuzele Armonia

Cei care doresc, pot folosi pentru a ajunge aici linia de autobuz 15, precum si cele doua autobuze "Armonia", cu o capacitate de 100 de locuri fiecare. Acestea vor circula zilnic pe traseul: Piata Traian, Clubul Progresul, Str. General Eremia Grigorescu, Str. 1 Decembrie, Piata Mare, Magazin Practiker, Irmex, Doi Cocosi, Soseaua Focsani, Centrul Comercial "Armonia". Transportul cu autobuzele "Armonia" este gratuit.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii