Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fost deputat de Braila, ajuns ministru al Comunicatiilor si Securitatii Informationale

Fostul deputat PNL de Braila Gabriel Sandu a fost nominalizat, ieri, de catre premierul desemnat, Emil Boc, ca fiind viitorul ministru al Comunicatiilor si Securitatii Informationale, minister adjudecat de PDL. Gabriel Sandu, in virsta de 45 de ani, este membru PDL din
februarie 2008, dupa ce a migrat de la PNL. Din martie 2007, face
parte din Comisia pentru politici economice, reforma si privatizare, fiind de profesie economist, specializat in comert.
In perioada 1990 - 1993 a fost sef birou import-export la "Relaxa" Mizil, apoi vicepresedinte SC "Elvila" International SRL Bucuresti, ambele companii controlate de omul de afaceri liberal Viorel Catarama. Gabriel Sandu a intrat in politica in 1999, ca presedinte al UFD Prahova. In 2003 a trecut in barca PNL, ca vicepresedinte PNL Prahova, intre 2004 - 2006 a fost vicepresedinte PNL Braila. In 2006 - 2007 a fost vicepresedinte PLD pentru constructia si dezvoltarea partidului, iar din 2007 este vicepresedinte PD-L si
prim-vicepresedinte PD-L Prahova.
Pe de alta parte, tot ieri a fost anuntat ca viitor ministru al Sanatatii Ionut Bazac, sustinut in aceasta functie de PSD Braila. Numele sau a fost vehiculat, initial, pentru portofoliul de ministru al Mediului, dar, in final, conducerea PSD l-a numit pe Bazac la Ministerul Sanatatii.
El este importatorul Ferarri in Romania, un apropiat al presedintelui CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu si al presedintelui CJ Constanta, Nicusor Constantinescu. Bazac a fost secretar de stat in Guvernul Nastase, audiat de procurorii anticoruptie in dosarul "Sanatatea".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii