Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fortino a câştigat cu 1-0 derby-ul cu FC Tufeşti

 

La cel mai important meci al turului din Liga a IV-a au asistat numeroşi delegaţi ai echipelor din judeţ, primari, preşedintele CJ Gheorghe Bunea Stancu, preşedintele AJF Laurenţiu Vărgatu, în total în jur de de 300 de spectatori au ţinut să fie prezenţi la acest joc.
Conducerea AJF a gestionat foarte bine situaţia, a delegat arbitri cu experienţă, iar Daniel Decă şi colegii lui, Marius Titirişcă şi Raul Perianu, s-au achitat ireproşabil de sarcini la derby-ul turului.
Publicul prezent pe stadionul "Ştefan Vrăbioru" a avut ce vedea, pentru că partida a depăşit, în multe momente, nivelul acestui eşalon şi a fost normal, deoarece pe gazon au evoluat fotbalişti care nu mai au nevoie de nicio prezentare, precum Stănciulescu, Zăgan, Butiseacă şi Mâţă de la gazde, Baltă, iar Ghioca, Moldoveanu, Ioniţă, Neta, de la oaspeţi.
Butiseacă a dat tonul ofensivei, însă mingea lobată de el în minutul 8 nu şi-a atins ţinta. Fortino a continuat să construiască în jumătatea adversă de teren, în timp ce FC Tufeşti a mizat pe cartea contraatacului, asfel căm după o asemenea fază, mingea şutată de Moldoveanu a fost deviată în plasa laterală de către unul dintre apărătorii gazdelor.
Fortino a mai trecut o dată pe lângă gol prin Toni (min. 21), dar a modificat tabela în minutul 35 prin Mladin, care a trimis mingea în poartă după o acţiune elaborată a gazdelor.
În partea secundă, Ghioca (min. 57) a avut golul egalizator în vârful bocancului, după care jucătorii de la Fortino s-au întrecut în ratări. Butiseacă în două rânduri, apoi Irimia, Predescu şi Iliescu au irosit şanse uriaşe de a mări avantajul echipei gazdă.
Fortino a câştigat meritat o partidă, pe care a controlat-o în totalitate, şi devenit noua lideră a Ligii a IV-a.
"Mulţumesc preşedintelui AJF Laurenţiu Vărgatu, pentru că a luat toate măsurile ca acest meci să fie arbitrat corect. Sunt mulţumit de rezultat, de faptul că la partidă au asistat foarte mulţi oameni de fotbal din judeţ şi factori cu putere de decizie. Am demonstrat că Fortino a meritat să câştige acest meci", a declarat Fănel Băluţă, preşedintele clubului Fortino.

Rezultatele şi marcatorii etapei a 9-a:
Victoria Traian - Voinţa Vişani 2-1 (2-0)
Anghel (min. 10), Mitrea (min. 44) / Grecu (min. 82)
Siretul Vădeni - Voinţa Şuţeşti 3-0 (0-0)
E. Stan (min. 47), M. Stan (min. 59), Burlacu (min. 90)
Avântul Mircea Vodă - Dunărea Gropeni 2-3 (1-2)
Bălan (min. 40), Anghel (min. 80) / Matei (min. 31), Bănică (min. 44), Mogoş (min. 57)
Viitorul Galbenu - Victoria Cazasu 6-2 (1-1)
Ş. Feraru (min. 8), Jercan (min. 48, 68, 70), Moldoveanu (min. 63), Tutulan (min. 92) / Tudorel (min. 27), A. Popescu (min. 54)
CS Făurei - Victoria Deduleşti 6-1 (3-0)
Văceanu (min. 10), L. Butiseacă (min. 16), Vasile (min. 43), Mărgărit (min. 48, 61, 68) / Vizireanu (min. 60)
Fortino Ianca - FC Tufeşti 1-0 (1-0)
Mladin (min. 35)
Voinţa Găiseanca - Sportul Chiscani 1-1 (1-1)
Ciubotaru (min. 43) / A. Crăciun (min. 35).
Categorie articol: 

Comentarii