Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Forta isi pastreaza fotoliul de lidera si dupa etapa a doua

Trei formatii au bifat cel de-al doilea succes consecutiv in acest inceput de tur.
Dupa ce a realizat scorul etapei si al stagiunii, in prima runda, 19-3 cu Gloria, Forta a cistigat si al doilea joc, 10-8 in intilnirea cu Polisport, o echipa alcatuita din profesori.
Luciliu Zaharia a inscris de patru ori pentru Polisport, formatie la care pe lista marcatorilor si-au mai trecut numele Ciurea, cu doua goluri, Lepadatu si Gheorghita cu cite o reusita fiecare, iar pentru invingatori au marcat Ionut Badarau 4, Gheorghe Negoita 2, Florin Badarau 2, Razvan Negoita si Adrian Nica. Cu maximum de puncte si cu un golaveraj foarte bun 29-11 Forta isi pastreaza fotoliul de lidera si dupa aceasta etapa.
Pe locul al doilea se afla Monolit, grupare care, de asemenea, a bifat cel de-al doilea sau succes in acest campionat.
Ultimul loc pe podium este detinut de Real, o formatie care in aceasta etapa a trecut cu 6-4 de Phoenix. Pentru invingatori au marcat Silviu Moise 3, Alberto Gagu 2 si Matei, iar pentru Phoenix, Costel Mocanu 2, Podaru si Mares.
In cel de-al patrulea joc al etapei, Akcent, pentru care au marcat Preda 4, Manolache 2 si Craciun a trecut cu 7-2 de United, echipa care a beneficiat de un autogol al lui Licitonschi si a marcat o singura data prin Tabarac.

Rezultatele inregistrate in etapa a 2-a:
Polisport - Forta 8-10
Monolit - Gloria 11-4
United - Akcent 2-7
Phoenix - Real 4-6
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii