Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Formatia petrolista a inregistrat a treia infringere consecutiva

Fara portarul Cristea, a carui absenta a fost in buna masura hotaritoare in privinta rezultatului, si Bandarica Petrolul a suferit cel de al treilea esec consecutiv desi startul meciului de la Slobozia le-a fost favorabil tinind cont de faptul ca din minutul 2 au deschis scorul, prin Berceanu.
Dupa primirea golului gazdele au asediat careul advers, Badiu, nerefacut complet dupa operatia de menisc, s-a opus golului egalizator in minutele 4 si 8 insa nu a mai putut face nimic la finalul primului sfert de ora, cind Mihalcescu a scapat printre fundasii centrali si a sutat puternic la vinclu, min. 15: 1-1.
Vasilica Gheorghe (min. 17) i-a incercat vigilenta lui Harnagea, insa cea care a reusit desprinderea a fost echipa din Slobozia. Cel mai bun jucator de pe teren, Mihalcescu, a driblat tot ce a gasit in cale, inclusiv pe Badiu si a trimis mingea in poarta goala.
Cristea (min. 26), cu largul concurs al portarului petrolist si Serban (min. 30) au dus scorul la un neverosimil 4-1 pentru Unirea Slobozia.

La zece minute de la reluare, dupa o perioada de dominare autoritara, oaspetii au reusit sa reduca din diferenta. Rosu a centrat de pe partea dreapta si Vasilica Gheorghe a reluat in vinclul portii adverse lasindu-l pe Harnagea spectator.
Pe fondul dominarii petroliste, gazdele au initiat un contraatac in urma caruia au obtinut o lovitura libera, la 35 metri de poarta Petrolului. Razvan Costache a sutat puternic, mingea a lovit bara transversala, a cazut in capul lui Badiu si a ricosat in plasa, min. 70: 5-2.
Elevii lui Dumitru Bulancea au incercat sa limiteze proportiile scorului, au dominat teritorial si au ratat doua mari ocazii prin Zainea (min. 76) care a reluat plasat, dar Avram a scos mingea de pe linia portii si Balta (min. 80). Sase minute mai tirziu oaspetii au reusit totusi sa inscrie al treilea gol unul foarte spectaculos, prin Alex Neta, la capatul unui sir de driblinguri printre fundasii adversi.

Petrolul: Badiu - Bosoi, Em. Cristian, Bratu (min. 46; Neta), Stanciulescu - Rosu, V. Gheorghe (min. 78: Costache), Bulancea, Balta - Zainea, Berceanu (min. 80: Tudor)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii