Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Formatia lui Sandu Minciu a spart gheata obtinind primul succes din acest sezon

Partida de la Insuratei a fost foarte echilibrata la inceputul primei parti, chiar cu o usoara dominare a oaspetilor care au avut si trei ocazii de a inscrie in urma a tot atitea greseli personale ale lui Musat, Baicu si Paraschiv, numai ca tabela a ramas nemodificata datorita interventiilor sigure ale lui Constandache.
Abia in minutul 18, dupa o lovitura libera executata de Vioreanu, Bratosin le-a dat ceva emotii oaspetilor. Gazdele au continuat sa atace si in minutul 29 Vioreanu i-a pasat pe culoar lui Balta, atacantul gazdelor a fost faultat in careu, arbitrul a aratat punctul cu var si Bratosin a deschis scorul.
Pe tot parcursul primei reprize gazdele au comentat toate deciziile date de arbitrul de centru, pe care in final l-au acuzat ca i-a ajutat in mod evident pe oaspeti.
"De cind sintem noi in acest esalon nu am avut un arbitraj asa potrivnic, cum a fost acesta. In mod cu totul foarte curios, desi a fost observat de Marcel Lica, arbitrul de centru a fluierat intr-un singur sens. A fost japca pe fata", comenta la finalul primei reprize Paul Alexandru, presedintele gruparii din Insuratei.
Iar in sprijinul afirmatiilor oficialului mentionat a venit si faza din minutul 39, cind centralul a inventat o lovitura libera in urma careia CSM-ul a reusit sa restabileasca egalitatea.

Berceanu a adus linistea in tabara gazdelor

In primul sfert de ora al reprizei secunde ambele echipe au evoluat prudent, insa dupa ce la gazde a intrat Tanase, Viitorul a devenit formatia mai periculoasa, astfel ca au inceput sa apara si ocaziile de gol la poarta echipei din Rm. Sarat.
Berceanu a scapat in minutul 65 spre poarta adversa, a fost faultat, dar centralul i-a acordat jucatorului in cauza doar un cartonas galben si tot Berceanu (min. 73) a driblat tot ce a gasit in cale, inclusiv pe portarul CSM-ului, dupa care a fost busculat insa arbitrul de centru, in loc sa acorde penalty si sa-l elimine pe cel care a faultat, a considerat ca atacantul gazdelor a simulat si i-a aratat lui cartonasul galben.
Viitorul a reusit in cele din urma sa cistige acest meci in urma unui gol marcat de Berceanu, cu noua minute inainte de finalul partidei, dupa o pasa primita de la Tanase. Formatia din Insuratei a jucat la conservarea rezultatului, dar ar fi putut sa-si majoreze scorul in minutul 89, daca Preda ar fi fost ceva mai atent.
"Am meritat victoria in acest meci si Dumnezeu a fost cu noi, pentru ca trebuie sa recunoastem ca nu este de ajuns sa joci bine, trebuie sa mai ai si un dram de sansa. Acum vom pregati meciul din deplasare cu Rocar, unde vrem sa facem o figura frumoasa", a declarat la finalul partidei Sandu Minciu.

Viitorul: Constandache - Bogdan, Musat, Paraschiv, Matei - Preda, Baicu, Vioreanu, Bratosin (min. 72: Anghelina) - Berceanu (min. 80: Oprea), Balta (min. 61: Tanase).
Categorie articol: 

Comentarii