Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Formatia din Insuratei a incheiat cu un succes sezonul de toamna

Desi toate echipele sint in vacanta demult, AS Viitorul Insuratei a trebuit sa ramina in priza pina simbata, cind a sustinut meciul restanta din penultima etapa a turului, cu Portul Constanta.
Antrenorul formatiei din Insuratei, Marian Stavarache, a stiut sa-si mentina elevii in forma si sa obtina ceea ce si-a dorit, trei puncte.
Gazdele nu au avut insa un meci tocmai usor, deoarece in minutul 2, la o nesincronizare intre portarul Stoica si fundasul central Nicolae, Portul a deschis scorul.
Treptat insa Viitorul s-a mutat cu intreg efectivul in jumatatea adversa si Vicol (min. 7) a deschis seria actiunilor ofensive periculoase la poarta constanteanului Iorcic.
Vicol nu a gasit insa solutia optima de a-l invinge pe portarul care s-a format la Centrul de copii si juniori al Daciei Unirea asa cum de altfel nu au reusit apoi nici Dobre sau Bratosin. Actiunile ofensive ale gazdelor nu au ramas insa fara rezultat pentru ca, in urma unui contraatac purtat de impetuosul atacant si golgeter Cosmin Dobre, AS Viitorul a primit o lovitura libera executata impecabil de Vioreanu. Blocat de zid, Iorcic a vazut tirziu mingea si astfel s-a restabilit egalitatea.
Pina la pauza gazdele au mai beneficiat de o lovitura libera, insa de aceasta data portarul constantean a ripostat inspirat la sutul lui Vioreanu.

Golgeterul Cosmin Dobre a marcat golul victoriei

In partea secunda meciul s-a derulat intr-un singur sens, de parca terenul ar fi fost inclinat catre poarta constanteana, iar Portul nu a reusit sa treaca de mijlocul terenului decit de doua ori, ambele actiuni oprindu-se insa in marginea careului de 16 metri advers.
Prima ocazie a reprizei secunde a fost irosita de Paraschiv, in minutul 47. Ajuns pe post de virf, mijlocasul gazdelor a preferat un dribling in plus si a fost blocat in extremis de aparatorii centrali la marginea careului mic.
Cinci minute mai tirziu, Dobre a patruns in careu si a sutat in bara din dreapta a portii constantene, iar Vicol nu a reusit, in minutul 62, sa se descurce in situatie de unu la unu cu Iorcic.
Pe rind apoi Bratosin, Dobre si Clim le-au dat emotii oaspetilor insa modificarea tabelei s-a produs abia in minutul 73, moment in care golgeterul Cosmin Dobre a reluat cu latul, la coltul lung, centrarea lui Vioreanu.
Putea fi 3-1, in minutul 78, dar Bratosin s-a grabit si a sutat pe linga poarta.
AS Viitorul a fost echipa care a controlat jocul si in ultimele zece minute, dar scorul nu a mai suferit modificari.
"A fost greu sa mentinem jucatorii in priza insa pina la urma ei au dat dovada de profesionalism si am reusit sa incheiem cu bine turul campionatului. Acum jucatorii vor intra, in sfirsit, in vacanta pina pe 15 ianuarie, cind vom demara pregatirile in vederea returului", a declarat la finalul meciului Paul Alexandru, presedintele echipei AS Viitorul.

AS Viitorul: Stoica - Bogdan, Nicolae (min. 70: Oprea), Boros, Pislaru (min. 82: Dima) - Paraschiv, Vioreanu, Clim - Vicol, Dobre, Bratosin (min. 78: Lazar)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii