Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Formatia din Faurei a cistigat primul meci din retur

Cu toate ca atmosfera era destul de tensionata dupa remiza din runda precedenta, Iacob Carst a reusit sa-i motiveze pe jucatori si sa obtina primul succes in acest retur de campionat, unul care urca formatia din Faurei pe locul al 11-lea in clasament.
In urma victoriei de pe teren propriu, cu Politehnica Galati, au renascut sperantele in sansa evitarii retrogradarii.
Si programul avantajeaza pe undeva cea de-a doua echipa din judetul Braila care are in urmatoarele doua meciuri ca adversare pe Axiopolis Cernavoda si Hidro-Metalcord, "lanterna" si respectiv penultima clasata.
Partida cu galatenii nu a fost deloc usoara deoarece Politehnica venise hotarita sa obtina cel putin un punct si a jucat prudent, dar a si initiat actiuni de contraatac, reusind chiar sa trimita mingea in bara, la 0-0.
Gazdele insa au fortat si la capatul primului sfert de ora au obtinut un penalty, Anghelina a sutat in bara, mingea a revenit in careu, trei jucatori ai gazdelor s-au repezit si au incercat sa o introduca in plasa, pina la urma cel creditat ca autor al golului fiind tot Cristi Anghelina. Spre finalul primei reprize oaspetii au beneficiat de o lovitura libera de la 20 m, C. Ionut a sutat la semiinaltime, mingea a trecut pe linga zid si a poposit in poarta cu largul concurs al lui Ilasc, gresit pozitionat la aceasta faza.
CS Faurei a fortat in partea secunda a meciului, dar cei care au trecut pe linga marcarea golului au fost tot oaspetii, care la un contraatac rapid, in minutul 57, au trimis din nou mingea in bara.
Dupa numai trei minute noua achizitie a gazdelor, Stanciu, a prins un sut de la 20 m si a trimis mingea in vinclul portii galatene.
Ilasc a mai avut o interventie salvatoare in minutul 90, cind a iesit curajos si a retinut un balon la marginea careului de 6 metri, dar si gazdele au ratat desprinderea la 3-1, prin Anghelina.
"A fost un meci greu si chiar daca noi am avut mai mult posesia mingei si am dominat teritorial cea mai mare parte a timpului, putem spune ca am avut si noroc. Dupa atitea ghinioane am obtinut o victorie care ne-a ridicat moralul si ne-a redat sperante pentru partidele urmatoare", a declarat antrenorul Iacob Carst.

CS Faurei: Ilasc - Tandalache, Fratila, Stefanita (min. 50: Musat) - Calatoaie, Tanase, Stanciu, Mita (min. 85: Vasile), Bajan (min. 75: Barus) - Craciunescu, Anghelina.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii