Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Forţe proaspete în Poliţia brăileană

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila vor fi sprijiniţi în activităţile specifice de 15 tineri absolvenţi ai Academiei de Poliţie şi şcolilor de agenţi de poliţie. Ieri a fost prima zi de activitate a poliţiştilor din promoţia 2015.
Este vorba despre un ofiţer de poliţie şi 14 agenţi, absolvenţi ai Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" - Bucureşti şi Şcolilor de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" - Câmpina şi "Septimiu Mureşan" - Cluj-Napoca. Tinerii în uniformă s-au prezentat la serviciu, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, pentru a fi repartizaţi structurilor în cadrul cărora îşi vor desfăşura activitatea. "Tinerii poliţişti, două fete şi 13 băieţi, dintre care cinci vrânceni, doi buzoieni, un bistriţean şi 7 brăileni, au fost primiţi de colectivul de conducere al inspectoratului. În cadrul şedinţei festive, adjunctul şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila le-a urat succes în carieră şi i-a asigurat de tot sprijinul de care vor avea nevoie pentru îndeplinirea noilor atribuţii", a precizat ag. şef. adj. Camelia Bucur din cadrul Biroului de Presă al IPJ Brăila.
Cei 14 agenţi, pregătiţi pentru specializarea Ordine Publică, au fost repartizaţi în mediul rural, la posturile de poliţie comunale. Ei s-au întâlnit cu poliţiştii coordonatori, care îi vor îndruma în perioada de tutelă profesională. Ofiţerul a absolvit la specializarea Drept în cadrul Academiei de Poliţie şi a fost încadrat la Compartimentul Juridic din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Printre proaspeţii absolvenţi se numără şi şefa de promoţie a Şcolii de Agenţi de la Câmpina, brăileanca Nela Moşescu. Aceasta a absolvit cu media 9,83 şi i-au fost conferite de către inspectorul general al Inspectoratului General al Poliţiei Române o emblemă de merit şi diplomă însoţitoare, ce i-au fost înmânate, ieri, de către comisar-şef Glugă Constantin-Adrian, adjunct al şefului IPJ Brăila.

 
Categorie articol: 

Comentarii