Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Forţa fie cu tine! Câştigă o excursie la premiera europeană “Star Wars: The Rise of Skywalker” de la Londra

• înscrie-te în concurs până pe 5 decembrie 2019 şi Cinema City te trimite la Londra 

 

Cinema City ţi-a pregătit o călătorie plină de aventură, într-o galaxie foarte, foarte îndepărtată. Dacă eşti un Jedi adevărat, înscrie-te în concurs până pe 5 decembrie 2019 şi poţi câştiga o excursie pentru două persoane la Londra, la premiera europeană a filmului “Star Wars: The Rise of Skywalker”.

Dacă te simţi un Jedi norocos, tot ce trebuie să faci este să cumperi un bilet la orice spectacol “Star Wars: Skywalker – Ascensiunea” la Cinema City, oricând în perioada de pre-sales (22 octombrie - 5 decembrie), şi să te înscrii în concurs până pe 5 decembrie pe www.starwarslondra.cinemacity.ro.

“Ai şansa să trăieşti o experienţă unică şi cu adevărat memorabilă – vei ajunge la premiera din Londra a filmului, vei păşi pe covorul roşu alături de actorii care interpretează legendarele personaje ale seriei Star Wars şi, desigur, vei fi primul care vede mult-aşteptatul final al trilogiei, alături de cineva drag. Premiul include biletele de avion, cazare şi invitaţii la avanpremieră, pentru 2 persoane”, anunţă cei de la Cinema City printr-un comunicat de presă.

În acest ultim capitol al trilogiei lui Skywalker, care încheie saga originală începută în 1977, supravieţuitorii Rezistenţei înfruntă încă o dată forţa militară a Primului Ordin. Bătălia finală pentru eliberare se poate vedea la cinema din 19 decembrie, în format 3D şi IMAX 3D, 4DX 3D sau VIP 3D, în varianta subtitrată, dar şi dublată pentru a te bucura de film împreună cu toată familia.

Forţa fie cu voi!

Mai multe detalii şi programul spectacolelor pe www.cinemacity.ro.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii