Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Folk Metal în Brăila: Harmăsar concertează, vineri, în Kalos Pub

• trupa Harmăsar din Republica Moldova va susţine un concert, vineri, 6 decembrie, în Kalos Pub din Brăila • grupul de pagan/folk metal concertează în premieră în oraşul nostru • potrivit organizatorilor, acesta va fi ultimul show din acest an în Kalos Pub

 

Trupa Harmăsar din Republica Moldova va susţine un concert în Brăila, vineri, pe 6 decembrie, în Kalos Pub. Grupul de pagan/folk metal din Chişinău vine pentru prima oară în oraşul nostru. Show-ul este programat să înceapă la ora 21:00. De altfel, potrivit organizatorilor, acesta va fi şi ultimul concert ce va avea loc, în 2019, în Kalos Pub (Strada Goleşti nr. 1).

“Ultimul concert din acest an va fi primul concert în Brăila! Trupa de pagan folk metal din Chişinău, Harmasar vin în premieră în Brăila pentru a susţine un concert solo în clubul Kalos. Şi dacă tot e ocazie specială, intrarea va fi liberă pentru fani şi ceilalţi amatori de bere şi muzică! Ne vedem în data de 6 decembrie, începând cu ora 21:00”, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

Trupa Harmăsar s-a format în anul 2013 şi este foarte apreciată de fanii genului. În anul 2016 a lansat primul album, intitulat “Din pământ”. Cei interesaţi de grupul din Chişinău pot accesa următoarele linkuri:

https://www.youtube.com/watch?vâQ7tdsJ1zw6I

https://www.youtube.com/watch?vâ6PEgZw9nToU

https://www.youtube.com/watch?vâ8a1VY1jC9pk
Categorie articol: 

Comentarii