Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Foișorul din Grădina Mare, la un pas de a fi incendiat

* patru tineri cu vârste cuprinse între 16 și 22 ani, s-au gândit să se apere de țânțari aprinzând un foc direct pe mocheta de pe podeaua foișorului * o parte din mochetă a ars, însă pericolul de incendiu a fost  eliminat datorită intervenției polițistului local care patrula prin Grădina Mare * cei patru indivizi sunt acum cercetați penal pentru distrugere

 

Foișorul din Grădina Mare, monument istoric al Brăilei, a fost în pericol de incendiere, în noaptea de vineri spre sâmbătă, din cauza a patru tineri care au aprins un foc direct pe mocheta podelei obiectivului. Cei patru indivizi au vârste cuprinse între 16 și 22 de ani. Mica lor petrecere a fost întreruptă, din fericire, de polițistul local care patrula prin Grădina Mare. În urma intervenției acestuia, focul a fost stins înainte de a apuca să se extindă. O bună bucată din mocheta foișorului a fost, însă, făcută scrum.  

Tinerii și-au motivat  fapta spunând că voiau să se apere de țânțari și s-au gândit că pot aprinde un foc în foișor.  La solicitarea colegului lor, câțiva agenți din cadrul Serviciului Ordine Publică al Poliției Locale Brăila s-au deplasat în Grădina Mare preluându-i pe cei patru, pentru a-i preda Inspectoratului de Poliție al Județului Brăila, în vederea continuării cercetărilor pentru comiterea infracțiunii de distrugere.
Categorie articol: 

Comentarii