Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Focarul de Covid-19 de la HC Dunărea s-a stins

• Neven Hrupec a condus marţi primul antrenament • toate jucătoarele au fost la antrenamentul condus de antrenorul croat • Axinte şi Ichim s-au pregătit separat, ele fiind încă în refacere

 

Începând de marţi, 15 septembrie, toate persoanele care au avut probleme medicale din cauza Covid-19, de la HC Dunărea, şi-au reluat activitatea. Dacă până la această dată antrenamentele au fost conduse de profesorii Eugen Jelesneac şi Mihail Dumitru, de marţi a revenit antrenorul croat Neven Hrupec.

Tehnicianul croat a condus marţi, de la ora 17.00, prima şedinţă de pregătire după perioada de carantină. Iar jucătoarele continuă acum antrenamentele pentru cele două competiţii, Liga Florilor şi pentru “dubla” din turul al doilea al EHF European League. Cu menţiunea că startul campionatului intern s-a amânat cu o săptămână. Astfel, Liga Florilor nu va mai începe pe 7 octombrie, aşa cum stabilise luni Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Handbal, ci pe data de 14 octombrie. A intervenit acest decalaj de o săptămână pentru că

turneul fetelor s-ar fi suprapus cu întrecererea similară masculină. Între 4 şi 11 octombrie, la masculin sunt programate şase etape în cadrul unui turneu de sală. Astfel că, din punct de vedere logistic, Federaţia Română de Handbal nu se poatea împărţi în două locuri. Iar în aceste condiţii, FRH a stabilit ca prima etapă din Liga Florilor să fie amânată cu încă o săptămână.

Informaţiile sunt confirmate de George Caranica, preşedintele clubului de handbal.

“Începând de marţI, antrenorul Neven Hrupec a revenit la conducerea tehnică a echipei şi de la ora 17.00 a condus o şedinţă de pregătire. Până acum antrenamentele au fost coordonate de profesorii Eugen Jelesneac şi Mihail Dumitru. Tot lotul este apt din punct de vedere medical inclusiv jucătoarele nou legitimate. Cu menţiunea că Axinte şi Ichim se antenează separate, ele fiind încă în refacere după operaţiile pe care le-au avut. Liga Florilor începe pe data de 14 octombrie. Prima etapă se va desfăşura într-o localitate care va fi stabilită ulterior. Sperăm ca în perioada rămasă până la primul meci oficial să fie fructificată cât mai bine pentru a obţine rezultate bune atât în campionat cât şi în  EHF European League”, ne-a declarat George Caranica.
Categorie articol: 

Comentarii