Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Foc pus intenţionat la o maşină din Brăila. Alte două autoturisme avariate

* incendiul de vineri spre sâmbătă noapte a fost lichidat de pompierii brăileni, în jumătate de oră * maşina “vizată” de persoana rău intenţionată a ars în totalitate * flăcările au avariat alte două autoturisme * o altă maşină a luat foc pe fosta stradă Republicii, din cauza unui scurtcircuit

 

O maşină marca Dacia Logan a ars în totalitate, iar alte două au suferit avarii, după ce focul s-a extins. Incendiul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, iar cauza probabilă a izbucnirii acestuia este aprindere cu flacără, adică focul a fost pus intenţionat.

Toate cele trei maşini erau parcate pe strada Octav Doicescu, în dreptul blocului D4, în municipiu. Maşina vizată de persoana rău intenţionată a fost distrusă în totalitate. Numai că flăcările au cuprins şi autoturismele parcate lângă Logan, fiind vorba despre un alt Logan şi un Hyundai. Pompierii brăileni au intervenit imediat, iar incendiul a fost lichidat în 30 minute. Cel de-al doilea Logan a suferit avarii destul de serioase, în timp ce autoturismul Hyundai a rămas fără capacul unei oglinzi.

Poliţiştii fac cercetări şi au deschis dosar penal pentru distrugere

O fotografie cu cele trei autoturisme cuprinse de flăcări în noaptea de vineri spre sâmbătă, în cartierul Progresul, a fost postată pe internet, cu o descriere ironică: “Un oraş paşnic şi plin de iubire”.

Cu ceva timp înainte de incendiul de pe strada Octav Doicescu, o altă maşină a luat foc pe strada 1 Decembrie 1918 (fosta Republicii). Anchetatorii au stabilit că în acest caz a fost vorba despre un scurtcircuit, deci nu are legătură cu cel din Progresul.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii