Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Flutur şi-a anunţat candidatura pentru un nou mandat de preşedinte al CJ Suceava

Flutur şi-a anunţat, în cadrul Consiliului Judeţean de Coordonare al PDL Suceava, candidatura pentru un nou mandat la preşedinţia Consiliului Judeţean şi a prezentat o "Carte Albă" a guvernării judeţene a PDL în cele 1.181 de zile de la preluarea mandatului, în 2008.
El a arătat că de la preluarea conducerii CJ Suceava în judeţ au fost atrase fonduri de 1,1 miliarde de euro pe diverse proiecte şi că se poate spune că în perioada administraţiei PDL în judeţ au fost atrase, în medie, fonduri de un milion de euro în fiecare zi.
"Dacă tragem linie vorbim de proiecte finalizate, în derulare sau la start în valoare de 1,1 miliarde de euro. Sunt peste 900 de proiecte. Nu trebuie să ne oprim aici", a spus Flutur.
Preşedintele CJ Suceava a afirmat că numai în infrastructură se poate vorbi de proiecte în valoare de 860 de milioane de euro în ultimii trei ani. Totodată, Flutur a spus că în judeţ s-au făcut investiţii majore în dezvoltarea rurală, în reţele de apă şi canal, în şcoli, spitale sau dispensare, în diguri solide pentru consolidarea zonelor vulnerabile, în gestionarea deşeurilor sau în termoficare.
El a subliniat că fosta administraţie PSD a judeţului a lăsat moştenire proiectul de utilităţi nefuncţional, neeficient şi neinspirat, care face ca localităţile să aibă datorii pe 20 de ani, acesta fiind deblocat de guvernul PDL.
"Pentru stânga, bogăţia oamenilor simpli e ca tămâia pentru Satana. Pe ei îi votează doar zonele sărace", a declarat prim-vicepreşedintele PDL.
Flutur le-a spus membrilor PDL Suceava că în ceea ce priveşte atragerea de resurse, judeţul este lider şi nu trebuie să se oprească aici şi a atras atenţia primarilor că trebuie să lucreze atent, corect şi cinstit cu banul public, indiferent dacă sunt fonduri europene sau naţionale.
Categorie articol: 

Comentarii