Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Florin Mironcic si-a asigurat un loc in finala de canoe simplu pe distanta de 1000 m

Sportivul brailean, legitimat la clubul Dinamo Bucuresti, Florin Mironcic s-a calificat in finala probei de canoe simplu pe distanta de 1000 de metri, din cadrul Campionatelor Mondiale de kaiac-canoe care se deruleaza in aceasta perioada la Duisburg.
"Marele blond", cum este denumit canoistul dinamovist, pentru ca are un metru si 92 de centimetri si 95 de kilograme a implinit 26 de ani pe 4 mai va incerca sa reediteze rezultatele din 2006, an in care a reusit sa cucereasca medalia continentala pe aceasta distanta. El a inceput activitatea sportiva la CSM Braila, unde, sub indrumarea antrenorului emerit Marin Blindu a cucerit mai multe titluri nationale la juniori.
Cel de al doilea brailean prezent la mondialele de la Duisburg,
Stefan Vasile a ratat calificarea in ultimul act la kaiac 4x1000 metri, intr-un echipaj din care au mai facut parte Marian Baban, Lehel Ercsei si Alin Anton.
Obiectivul delegatiei Romaniei la Campionatele Mondialele de kaiac-canoe de la Duisburg este obtinerea a doua medalii in probele olimpice, doua in cele neolimpice precum si calificarea in cit mai multe probe pentru Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008.
Categorie articol: 

Comentarii