Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Florin Marin: Orice punct cistigat in deplasare este foarte important

Antrenorul echipei Jiul Petrosani, Florin Marin, a declarat ca punctul obtinut in meciul cu FC National, scor 0-0, disputat simbata, in etapa a X-a a Ligii I, este unul foarte important, la fel ca orice alt punct cistigat in deplasare.
"Sint multumit de rezultat, orice punct cistigat in deplasare este foarte important. Ne-am organizat destul de bine in faza defensiva, dar nu am pus probleme suficiente in atac. Am jucat cu teama", a spus Florin Marin.
Tehnicianul formatiei FC National, Marin Duna, considera ca bancarii au pierdut doua puncte "extrem de importante" in meciul cu Jiul. "In aceasta saptamina m-am confruntat cu mai multe probleme de efectiv, ne-au lipsit trei jucatori (n.r. - Herea, Fl. Dumitru, suspendati, si Claudiu Dragan, accidentat). Am avut foarte multi tineri in teren, care usor, usor vor creste, dar ne lipsesc punctele", a punctat Duna.
Fundasul echipei FC National, Ciprian Mozacu, care simbata a implinit 30 de ani, a urmarit meciul din tribuna, el fiind exclus din lot dupa meciul cu Unirea Urziceni. "Se pare ca voi fi nevoit sa plec, desi nu vreau. Speram ca baietii sa obtina cele trei puncte de ziua mea. Imi este greu sa stau in tribuna. Este rusinos ca am ajuns sa ne bucuram ca nu pierdem cu unele echipe ca Ceahlaul sau Jiul, pe care anul trecut le spulberam. Locul echipei nu este aici", a spus Mozacu, la finalul partidei FC National - Jiul.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii