Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Florin Ivan a adus prima medalie pentru CSM in acest an

La prima competitie oficiala din 2007 sectia de box a CSM-ului a obtinut o singura medalie de bronz prin Florin Ivan.
Cupa Romaniei la box pentru seniori a reunit la Mangalia in jur de 90 de pugilisti, printre ei aflindu-se si doi braileni, Florin Ivan si Florin Christescu.
Ivan a reusit sa se impuna la puncte in primul meci, in care adversar i-a fot Stefan Coada de la Energia Turcani, adversarul braileanului facind eforturi mari pentru a incheia pe picioare aceasta intilnire. Elevul lui Giorgiu Jipa nu a mai avut insa parte de un arbitraj la fel de bun in semifinale si a pierdut in fata rapidistului Costel Hondaru. Victoria din primul meci i-a asigurat totusi lui Florin Ivan medalia de bronz.
"Nu prea s-a schimbat nimic in arbitraj. Sint de acord ca Ivan a pierdut prima repriza in disputa cu rapidistul insa si-a revenit si a fost mult mai bun decit adversarul sau in celelalte si normal ar fi fost ca el sa fi fost declarat invingator" a declarat Giorgiu Jipa.
Cel de al doilea pugilist al CSM-ului, Florin Christescu, a pierdut la puncte in fata lui Leonard Marinete de la Alro Slatina in primul meci la categoria 69 kg si a ratat astfel sansa de a obtine o medalie.
Categorie articol: 

Comentarii