Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Florin Dumitru, la plimbare în Shumen pe banii Casei de Cultură

• consilierul municipal PSD Florin Dumitru a fost ales, prin vot secret, ca reprezentant al CLM Brăila la proiectul “Cetăţeni pentru Europa”, ce va avea loc în perioada 4-8 septembrie în oraşul Shumen, Bulgaria • cheltuielile deplasării sunt în cuantum de 4.500 lei şi vor fi asigurate din bugetul Casei de Cultură a Municipiului

 

Membrii CLM Brăila au primit, ieri, suplimentar pe ordinea de zi, un proiect privind participarea reprezentanţilor municipalităţii la un eveniment organizat la începutul lunii în Municipiul Shumen din Bulgaria. Mai exact, este vorba despre programul “Cetăţeni pentru Europa”, ce va avea loc în perioada 4 - 8 septembrie. Călătoria are loc în baza înţelegerii de înfrăţire, încheiată în anul 2017 între Brăila şi Municipiul Shumen - Bulgaria.

Cheltuielile aferente deplasării sunt în cuantum de 4.500 lei şi vor fi asigurate din bugetul Casei de Cultură a Municipiului pe anul în curs, după cum se arată în proiectul de hotărâre. De asemenea, din devizul estimativ aflăm că pentru această vizită în Bulgaria se acordă asigurări medicale pentru cinci persoane în valoare totală de 100 lei, precum şi diurnă - 1.536 lei.

“Referitor la costurile de transport, conform menţiunilor din invitaţia de participare, înregistrată la Primăria Municipiului Brăila (...), vor fi decontate ulterior de organizatori, în cuantum estimativ de 4.500 lei, urmând ca diligenţele în acest sens să fie întreprinse de Casa de Cultură a Municipiului Brăila”, se mai precizează în raportul proiectului, cu precizarae că deplasarea se va realiza cu autocar închiriat, iar conducătorii auto sunt angajaţi ai unei societăţi de transport (fără să se specifice denumirea acesteia).

Ei bine, precizăm că la acest proiect, desemnarea reprezentantului CLM Brăila s-a făcut prin vot secret. Iniţial, propunerea o viza pe PSD-ista Loredana Badiu, însă liderul grupului social-democraţilor, Sorin Boşneag, a anunţat în plen că revine asupra propunerii făcute. Astfel, propunerea finală a fost PSD-istul Florin Dumitru, fără a avea vreun contracandiat.

Consilierul a fost desemnat ca reprezentant al CLM la evenimentul din Shumen, cu 24 de voturi “pentru” din totalul de 24 de buletine de vot introduse în urnă.
Categorie articol: 

Comentarii