Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Florile de toamna au invadat Gradina Publica

Simbata si duminica, brailenii au avut ocazia sa admire cele mai frumoase flori de sezon in cadrul manifestarii "Flori de Toamna in Braila", eveniment organizat in Gradina Publica de catre Primaria Braila in colaboare cu CJ Braila. La expozitia cu vinzare au participat mai multe florarii din Braila, care s-au intrecut in a oferi privitorilor dar si potentialilor clienti flori cit mai frumoase, aranjamente cit mai sofisticate sau glastre cu plante numai bune de luat acasa. Atractia a reprezentat-o standul unei florarii ce a prezentat o rochie de mireasa cu partea de sus executata din flori. Si cum bijuteriile vegetale, colorate in general in culorile toamnei, imbiau de la toate standurile, prea putini braileni au plecat zilele acestea acasa fara a cumpara macar o crizantema. Atmosfera de sarbatoare a fost intretinuta de Fanfara Garnizoanei Braila, iar cei care doreau, puteau gusta si din pastrama si vinul fiert pregatite in aer liber. Cu aceasta ocazie a avut loc si o expozitie a micilor artisti din Braila, copiii participanti fiind rasplatiti cu mici atentii pentru picturile lor. Si cum evenimentul s-a nimerit fix in prag de campanie electorala, nu au lipsit nici politicienii, care nu au pierdut prilejul de a lua contact cu alegatorii.

Primaria a premiat toti copii care au participat la concurs

La concursul de pictura desfasurat simbata s-au inscris 16 copii de la Liceul de Arta, Scoala de Arte "Vespasian Lungu" si Palatul Copiilor. Au fost premiate lucrarile apartinind elevilor: Andreea Dache, Maria Coman, Athena Tunea si Dafina Trufas. Ceilalti elevi au primit diplome de participare si premii de consolare constind in dulciuri. Tot in prima zi a fost demarat si concursul de fotografie, la care au participat 24 elevi tot de la institutiile mai sus mentionate. Fotografiile realizate de copii in Gradina Mare, cu ocazia tirgului, au fost expuse apoi simbata si duminica, iar duminica dimineata au fost premiate patru lucrari. Ele au apartinut copiilor: Elena Balea, Marian Vasii, Adriana Bacanu si Ana Maria Spiridon. Ceilalti participanti au primit din nou diplome si premii de consolare.
Tot duminica a avut loc si un concurs de poezie, la care au participat peste 40 de elevi. Patru dintre ei au fost premiati, Marius Negrea, Andreea Orzan, Elena Gheorghe si Diana Dragomir, iar celorlalti li s-au oferit premii de consolare. De asemenea, aproximativ 100 de copii au participat si la concursul de pictura pe fata (body painting). Primaria, din nou, a premiat cele mai interesante trei fete, recompense primind atit elevii de la Liceul de Arta care au pictat cit si copiii pictati. Duminica, de la ora 13.00, in Gradina Mare au oferit un concert de muzica folk membrii trupei "Generatii", a Casei de Cultura a Municipiului. De sonorizarea evenimentelor s-a ocupat Scoala de Arte "Vespasian Lungu".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii