Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Florentin Petre spune isi va cauta singur alta echipa

Jucatorul Florentin Petre a declarat, vineri, agentiei MEDIAFAX, ca a fost afectat de afirmatiile facute de presedintele executiv al FC Dinamo, Ioan Becali, care a spus despre el ca nu este un simbol pentru clubul din Soseaua Stefan cel Mare, si a precizat ca isi va cauta singur alta echipa.
"M-au afectat declaratiile domnului presedinte si ma dor tare. Ca om de afaceri, e normal sa spuna asta, insa am si eu citiva ani la Dinamo, cred ca am facut ceva pentru aceasta echipa si meritam putin respect", a spus Petre.
Petre, in virsta de 30 ani, sustine ca nu va mai astepta nici un telefon din partea impresarului sau, Victor Becali (n.r. - fratele presedintelui executiv Ioan Becali), si a dat de inteles ca isi va cauta singur echipa. "Am inteles ca imi vor da o hirtie cum ca sint jucator liber. Nu mai astept nici un telefon de la nimeni, nici de la impresar, si o sa pornesc pe drumul meu, ca sa nu mai deranjez pe nimeni. O sa ma duc la orice echipa ma vrea. Am si eu demnitatea mea", a mentionat capitanul echipei Dinamo.
Intrebat care este cel mai mare regret al sau, Petre a spus: "O sa imi fie dor de acesti minunati suporteri care m-au sustinut in cele mai grele momente ale carierei. Acum, ei nu mai au nici o putere si asta se vede".
Presedintele executiv al clubului Dinamo, Ioan Becali, a declarat, vineri dimineata, la intoarcerea din Dubai, unde si-a petrecut vacanta, ca Florentin Petre nu este un simbol al echipei din Soseaua Stefan cel Mare, din moment ce solicita marirea contractului. De asemenea, Becali a afirmat ca nu-i va prelungi contractul lui Petre, scadent in aceasta vara.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii