Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Florentin Petre a primit întăriri în această săptămână

• unul dintre golgeterii echipei SSC Farul, Momodou Lamin Jallow şi  Adreano van den Driest vor juca în ultima parte a campionatului la Dacia Unirea

 

Dacia Unirea a reuşit să-l achiziţioneze în această săptămână pe unul dintre golgeterii echipei SSC Farul, Momodou Lamin Jallow, jucător originar din Gambia, de 22 de ani, care nu a mai fost păstrat în lot de Petre Grigoraş. În prima parte a campionatului, Jallou a evoluat în 19 dintre cele 21 de meciuri disputate de SSC Farul, în 17 ca titular, şi a marcat şase goluri.

Tot în această săptămână a revenit la echipă angolezul cu cetăţenie olandeză Adreano van den Driest. Jucătorul de 27 de ani promisese că revine la Brăila încă de la reunirea lotului în luna ianuarie, dar a mai tergiversat puţin lucrile în speranţa că îşi va găsi un alt angajament mai convenabil.  Adreano a revenit la Dacia Unirea, formaţie pentru care în prima parte a acestui sezon competiţional a evoluat în 14 meciuri şi a înscris un singur gol.

Pentru partea a doua a sezonului, Dacia Unirea a mai semnat şi cu jucătorii: Jean Prunescu, fundaş împrumut de la Petrolul Ploieşti, Alex Sahru, mijlocaş de la Aerostar, Mihai Muşea, fundaş care a evoluat la AFC Odorheiu Secuiesc, Iulian Moldoveanu, de la SR Braşov, Alexandru Izmană, mijlocaş de la CSM Şcolar Reşiţa, Austin Rogers de la Ulaanbaatar City - Mongolia, Tiberiu Subţirică, mijlocaş central de la CS Afumaţi, Robert Căruţă, mijlocaş de la Ştiinţa Miroslava.

În etapa următoare, Dacia Unirea va evolua pe terenul liderului, Sportul Snagov, partida fiind programată sâmbătă, 9 martie, de la ora 11.00.

 
Categorie articol: 

Comentarii