Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE: Fiul fostului senator Mihai Dănuț reținut de procurorii DIICOT

* potrivit Mediafax, procurorii DIICOT au reţinut 33 de persoane după percheziţiile de miercuri ce au vizat clanul Ştoacă, specializat în afaceri de proxenetism și trafic cu droguri * printre cei reţinuţi se numără și fiul senatorului brăilean, Mihai Cristian Cosmin, acuzat de aderare la grup infracţional organizat, trafic de persoane şi proxenetism

 

S-au făcut rețineri în urma perchezițiilor efectuate de DIICOT, pentru destructurarea clanului Ștoacă, specializat în afaceri de proxenetism și trafic cu droguri. Potrivit Mediafax, procurorii DIICOT au reţinut 33 de persoane după percheziţiile de miercuri, printre cei reţinuţi fiind și Mihai Cristian Cosmin, fiul senatorului brăilean Mihai Dănuț,  acuzat de aderare la grup infracţional organizat, trafic de persoane şi proxenetism.

Rămâne de văzut dacă judecătorii îl vor trimite în spatele gratiilor pe fiul senatorului.

Mihai Dănuț nu crede că fiul său se ocupă cu astfel de fapte, acesta având afaceri legale, respectiv un service auto, după cum ne-a declarat telefonic.

 

STIRE INITIALA:Fiul fostului senator Mihai Dănuț suspectat că ar face parte dintr-o grupare de proxeneți

* procurorii DIICOT au efectuat 57 de percheziţii domiciliare în Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Giurgiu, pentru destructurarea unui grup infracţional organizat * în presa națională a apărut informația că la această rețea ar fi aderat și Cristian Cosmin Mihai, fiul lui Mihai Dănuț *

 

 

Procurorii DIICOT au efectuat 57 de percheziţii domiciliare în Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Giurgiu, pentru destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în trafic de droguri de mare risc, trafic de persoane, proxenetism. Percheziţiile au vizat 35 de membri ai clanului "Ştoacă". În presa națională se arată faptul că printre cei cercetați în acest dosar ar fi și fiul fostului senator brăilean Mihai Dănuț. Pentru a afla dacă informația se confirmă sau nu am luat legătura cu fostul senator. Acesta ne-a confirmat faptul că procurorii au efectuat o percheziție domiciliară la adresa fiului său, însă nu s-a găsit nimic suspect. Cu detalii vom reveni în ediția de mâine a cotidianului.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii