Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Firme controlate şi sancţionate de Poliţia Locală cu sume uriaşe

• 95 de operatori economici au fost verificaţi de poliţiştii locali, în ultimele zile, fiind aplicate 47 de amenzi • cele mai mari amenzi le-au încasat SC Edisian Com.S.R.L. şi S.C.Audio Nova.S.R.L., cuantumul fiind de 34.600 lei, pentru mai multe nereguli, aşa cum se arată în buletinul informativ emis de instituţie

 

Poliţiştii locali din cadrul Biroului Inspecţie Comercială au controlat 95 de operatori economici din municipiu, în ultimele zile, iar în urma neregulilor depistate au aplicat 47 de amenzi în valoare totală de 39.400 lei.

Potrivit buletinului informativ de presă emis de Poliţia Locală Brăila, persoanele juridice I.I. Zaharia Viorica şi I.I. Carbunaru Gheorghiţă au fost sancţionate pentru neafişarea denumirii firmei la locul de desfăşurare al activităţii, cuantumul amenzilor fiind de 800 lei.

Cele mai mari amenzi le-au încasat SC Edisian Com.S.R.L. şi S.C.Audio Nova.S.R.L. “pentru lipsa avizului de funcţionare / neafişarea avizului de funcţionare / nevizarea avizului de funcţionare / lipsa recipienţilor speciali pentru deşeuri / neconcordanţa dintre suprafaţa menţionată în aviz şi cea din teren”, aşa cum se specifică în buletinul informativ, valoarea amenzilor aplicate ajungând la 34.600 lei.

Alţi 4000 lei reprezintă sancţiuni aplicate SC Yvalpredo S.R.L. şi SC My Prim Office S.R.L., pentru expunerea spre vânzare a produselor, pe domeniul public fără a deţine un titlu valabil privind ocuparea domeniului public.

“S-au înregistrat operatorii economici verificaţi de fiecare poliţist local din cadrul Biroului Inspecţie Comercială în programul implementat, care cuprinde datele de identificare ale tuturor agenţilor economici, indiferent de forma de organizare şi tipul de activitate desfăşurat pe raza Municipiului Brăila. S-au verificat în teren sesizările înregistrate la Biroul Inspecţie Comercială în luna februarie 2020 şi s-a întocmit răspuns petenţilor”, se mai arată în comunicatul de presă.




Categorie articol: 

Comentarii