Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Firme brailene la "IndAgra Farm 2008"

La editia din acest an a expozitiei internationale "IndAgra Farm" si-au anuntat pina in prezent intentia de participare 6 firme din Braila. Potrivit informatiilor prezentate de organizatori, pina la acest moment, s-au inscris ca expozanti SC "Agrosoft Consulting", "Alidan Serv", "Itagri Group", "Lactate Braila", "Mitalact" si "Valrom Exim" SRL.
In acest an, expozitia internationala in domeniul produselor si echipamentelor din domeniul agriculturii si zootehniei "IndAgra Farm 2008", eveniment organizat de "Romexpo", a ajuns la cea de-a 13-a editie.
"In anul 2008, pentru a asigura o mai buna punere a in valoare a celor doua mari sectiuni ale manifestarii - sectiunea de agricultura si zootehnie, pe de o parte, si cea de industrie alimentara pe de alta parte, Romexpo va organiza doua expozitii specializate, respectiv IndAgra Farm si IndAgra Food", se arata intr-un comunicat de presa al "Romexpo". Astfel, "IndAgra Farm", expozitia internationala in domeniul produselor si echipamentelor din domeniul agriculturii si zootehniei se va desfasura in perioada 5 - 9 noiembrie 2008, concomitent cu expozitia specializata "All Pack" - expozitie internationala pentru ambalaje, materiale, masini si echipamente specifice. Expozitia "IndAgra" este organizata anual de catre "Romexpo", incepind din 1996.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii