Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Firmă de telefonie prădată de hoţi

O firmă de telefonie de pe strada Mihai Eminescu a primit "vizita" neaşteptată a unui individ pus pe furat. Profitând de neatenţia angajaţilor, un tânăr a sustras un telefon de 600 de lei de pe raftul de vânzare. Ghinionul lui a fost că sistemul de supraveghere video l-a surprins la furat, ceea ce a dus la identificarea rapidă.
În ziua de 22 iulie, la ora 18.45, ofiţerul de serviciu de la Poliţia Municipiului Brăila a fost sesizat telefonic de un brăilean de 24 de ani, gestionar la societatea comercială de telefonie mobilă, situată pe strada Mihai Eminescu. Acesta a precizat faptul că a observat în magazin un tânăr care avea semnalmente asemănătoare cu persoana surprinsă de camerele de supraveghere cu o zi înainte, în timp ce sustrăgea un telefon mobil din interiorul unităţii.
La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că suspectul este un minor de 17 ani, domiciliat în comuna Dudeşti. El le-a spus poliţiştilor că în ziua de 21 iulie, la ora 12.00, profitând de neatenţia angajaţilor, a sustras un telefon mobil în valoare de 600 de lei, de pe raftul cu produse expuse la vânzare. "Minorul a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului pentru continuarea cercetărilor, pe numele lui fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat", a precizat agent principal Camelia Bucur, din cadrul Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Tot în aceeaşi zi, o altă societate comercială a fost prădată de hoţi. În jurul orei 7.20, o patrulă de siguranţa publică a fost sesizată, prin 112, de către un brăilean, despre faptul că au fost sustrase de pe strada Bărăganului trei pubele de depozitare a gunoiului, care aparţin unei firme. În urma verificărilor efectuate în zonă, a fost depistat principalul suspect al furtului, un bărbat de 35 de ani, din municipiu. El s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat, prejudiciul creat fiind de 300 de lei.
Categorie articol: 

Comentarii