Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fiorentina are un nou idol: Adrian Mutu

Atacantul Adrian Mutu este noul idol al suporterilor echipei Fiorentina, la fel de iubit ca fostul fotbalist Roberto Baggio, in timp ce coechipierul romanului in atac, Luca Toni, este tratat de fani "cu indiferenta", se arata intr-un articol publicat pe site-ul goal.com.
"Fiorentina nu mai este dependenta de Toni. Fiorentina nu mai e indragostita de Toni si nu pare sa faca nimic pentru a-l retine, asa cum s-a intimplat in trecut cu fostii idoli. In ceea ce-i priveste pe fani, nici un banner si nici macar un slogan pentru Toni. S-ar parea ca vehiculata plecare din vara trecuta a deschis o rana care inca nu s-a inchis. Sa fim clari: nu au fost fluieraturi sau contestari. Mai degraba indiferenta. Care de fapt e cel mai urit dintre sentimente. Anul trecut, Toni-gol Toni-gol era coloana sonora a meciurilor, anul acesta scandarile, zimbetele, suspinele sint toate pentru Adrian Mutu, pe care fanii l-au incoronat noul favorit si noul lider al Fiorentinei", scrie sursa citata.
Site-ul goal.com mentioneaza sa in situatia actuala s-a ajuns si pentru faptul ca responsabilii clubului, impreuna cu antrenorul Cesare Prandelli, au dat de inteles ca nu mai sint dispusi sa faca orice pentru a-l pastra pe Luca Toni. In schimb, la Florenta se doreste formarea celei mai puternice echipe de tineri jucatori din Europa.
Adrian Mutu s-a transferat la Fiorentina, la inceputul acestui sezon, de la Juventus Torino. Pina in prezent, internationalul roman a marcat 15 goluri pentru formatia din Florenta, formind, alaturi de Luca Toni (16 goluri), cel mai bun cuplu de atacanti din Serie A.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii