Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Finalul proiectului "Modernizarea managementului tehnicilor de afaceri"

In aula Universitatii "Constantin Brancoveanu" s-a desfasurat, marti seara, finalul proiectului Phare, "Modernizarea managementului tehnicilor de afaceri". Rectorul universitatii, prof. univ. dr. Alexandru Puiu a vorbit la conferinta finala despre atmosfera constructiva si educativa in care s-a derulat proiectul si despre faptul ca toate cursurile au avut un nivel bun: "Am realizat in acest an mai multe lucruri importante, un dictionar cu termeni din managementul tehnicilor de afaceri, referate, analize. Sper ca cele 50 de persoane care au participat la acest proiect sa nu considere ca acesta a fost un punct final, ci o etapa in invatarea continua de-a lungul vietii".
In final, grupul tinta a primit diplomele si felicitarile de la conducerea Facultatii de Management si Marketing in Afaceri Economice.
Proiectul "Modernizarea managementului tehnicilor de afaceri" a fost implementat de universitate in parteneriat cu Camera de Comert Industrie si Agricultura Braila si finantat in cadrul Phare 2005, Coeziune economica si sociala - Dezvoltarea resurselor umane.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii