Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Finala Cupei României - sărbătoarea fotbalului judeţean

Organizatorul evenimentului sportiv a luat toate măsurile pentru ca jocul să se desfăşoare conform regulamentului FRF, dar s-a pregătit în prealabil şi cu premii care să recompenseze acele formaţii care s-au evidenţiat în sezonul competiţional 2010-2011.
La înălţimea acţiunii s-au ridicat şi cele două formaţii, Victoria Traian şi Fortino Ianca, ambele combatante aruncând în luptă tot arsenalul tehnico-tactic de care dispuneau la acel moment pentru a câştiga finala.
Spectatorii prezenţi în tribune - printre ei, mulţi primari şi reprezentanţi ai formaţiilor din Liga a IV-a şi a V-a - au avut ce vedea: goluri spectaculoase, faze interesante de o parte şi de cealaltă create de jucătorii tineri, de perspectivă, pe care cele două formaţii se bazează în lupta pentru podium în sezonul care va începe în luna august.
Fotbalişti ca Stănciulescu, Gatiu, autorul unui gol senzaţional, Cristi Irimia, desemnat drept cel mai bun jucător al finalei de la Fortino, sau Marius Barbu şi Zăgan de la Victoria Traian meritau văzuţi şi de conducătorii echipei fanion ai oraşului Brăila.
Din păcate, de la CF Brăila nu a fost nimeni, ceea ce înseamnă că Adelin Soare şi subalternii săi vor merge şi în sezonul următor pe mâna mercenarilor care vin, cer bani la semnătură, fac apoi figuraţie în meciurile oficiale şi pleacă de unde au venit, iar fanii sportului rege din Brăila vor avea parte în continuare doar de dezamăgiri.
Categorie articol: 

Comentarii