Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Filtre rutiere în acţiune

în perioada 14 - 20 februarie, poliţiştii brăileni au acţionat pe principalele artere rutiere de intrare şi ieşire din municipiul Brăila • au fost efectuate 28 de filtre, ocazie cu care s-au constatat 39 de contravenţii şi s-au dat amenzi 12.000 lei

 

Filtrele rutiere în acţiune la intrările şi ieşirile din municipiu. În perioada 14 - 20 februarie, poliţiştii brăileni au acţionat pe principalele artere rutiere de intrare/ieşire, în şi din municipiul Brăila, pentru prevenirea şi combaterea activităţilor infracţionale şi reducerea accidentelor rutiere. Zilnic, poliţiştii acţionează, în sistem integrat, pe principalele artere rutiere, cu efective din cadrul formaţiunilor de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale şi acţiuni speciale. “Aceştia desfăşoară acţiuni specifice pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a persoanelor care încalcă prevederile legale, precum şi a celor urmărite în temeiul legii. De asemenea, poliţiştii rutieri au ca principal obiectiv şi reducerea numărului accidentelor rutiere cauzate de încălcarea de către conducătorii de vehicule a normelor privind circulaţia pe drumurile publice”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. În perioada 14 – 20 februarie, poliţiştii au efectuat 28 de filtre, ocazie cu care au constatat 39 de contravenţii, pentru care au aplicat amenzi în valoare totală de aproximativ 12.000 lei, pentru nerespecarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, poliţiştii au retras un permis de conducere şi un certificat de înmatriculare.
Categorie articol: 

Comentarii