Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Filtre și radare în stradă pentru disciplinarea șoferilor dar și a pietonilor

* multe accidente rutiere se produc din cauza unor șoferi vitezomani dar și a pietonilor care traversează neregulamentar

 

 

Radare și mai multe filtre de poliție stau la pândă pe șosele, pentru a-i depista pe șoferii vitezomani și a-i disciplina, atât pe conducătorii auto, cât și pe pietoni.

Pentru că abaterile săvârșite de către pietoni în trafic, viteza și neacordarea priorității de trecere reprezintă principalele cauze care conduc la producerea de accidente rutiere, polițiștii rutieri au acționat, vineri, la nivel național, pentru combaterea acestora. Obiectivul principal al polițiștilor rutieri este prevenirea accidentelor rutiere prin depistarea și sancționarea celor care pun în pericol siguranța traficului. Ieri, polițiștii brăileni au fost prezenți pe arterele de circulație din oraș. Echipajele de la Rutier și Ordine publică au organizat filtre și acțiuni în stradă, utilizând aparate radar și utilizând permanent semnalele luminoase ale autospecialelor. Toți conducătorii de autovehicule verificați au fost testați cu etilotestul tocmai pentru a fi identificați cei aflați sub influența băuturilor alcoolice.

Poliștii rutieri recomandă șoferilor să conducă preventiv.
Categorie articol: 

Comentarii