Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Filmul «Planeta Maimuţelor: Revoluţie» rămâne lider la încasări

Lungmetrajul SF "Planeta Maimuţelor: Revoluţie/ Dawn of the Planet of the Apes", produs de studiourile Fox în 3D, şi-a păstrat poziţia de lider în box office-ul nord-american pentru a doua săptămână consecutiv, cu încasări de 36 de milioane de dolari.
Regizat de Matt Reeves, filmul "Planeta Maimuţelor: Revoluţie" îl prezintă în rolul principal pe Andy Serkis, care revine în rolul lui Caesar, o maimuţă evoluată genetic, liderul unei armate de maimuţe şi primate care s-au refugiat în pădurile din jurul oraşului San Francisco. Atunci când primatele sunt ameninţate de un grup de oameni, supravieţuitori ai unei epidemii care a făcut ravagii pe plan mondial în urmă cu zece ani, în ambele tabere apar grupări profund divizate, care cer fie reinstaurarea păcii, fie declanşarea unui război care să determine specia dominantă de pe Terra. Filmul îi mai are în distribuţie pe Gary Oldman, Keri Russell, Jason Clarke, Toby Kebbell, Kodi Smit-McPhee, Enrique Murciano şi Kirk Acevedo.

Debut pe locul 2

Thrillerul "Noaptea Judecăţii: Anarhia/ The Purge: Anarchy", de James DeMonaco, intră în clasament direct pe locul al doilea, cu încasări de 28,3 milioane de dolari, de vineri până duminică, potrivit datelor oferite de boxofficemojo.com. Această continuare a succesului de casă "The Purge: Noaptea judecăţii" (2013) explorează într-o nouă intrigă palpitantă evenimentele petrecute în unica noapte din an când, timp de 12 ore, orice crimă rămâne nepedepsită. Filmul este centrat pe povestea unui bărbat (Frank Grillo), hotărât să profite de Noaptea judecăţii pentru a răzbuna moartea fiului său. El va ajunge să ajute mai multe persoane să supravieţuiască acestei nopţi când totul este permis.

„Avioane" planează în top 3

Filmul de animaţie "Avioane: Echipa de intervenţii/ Planes: Fire & Rescue" se situează pe locul al treilea în box office, după primul weekend de proiecţie, cu încasări de 18 milioane de dolari. Când marele campion la curse aeriene Dusty Crophopper (cu vocea lui Dane Cook) află că motorul său a suferit defecţiuni grave şi că nu va mai putea concura, lumea pare că s-a sfârşit pentru el. Dar inimosul Dusty îşi va da seama în curând că nu are niciun rost să dispere pentru că iniţiativa, curajul său şi exemplul pozitiv dat celor din jur pot în continuare schimba lumea. Împreună cu o trupă de trăsniţi, eroul se aruncă într-o periculoasă luptă cu incendiile izbucnite în jurul regiunii unde a copilărit.
Comedia "Sex Tape", de Jake Kasdan, se află pe locul al patrulea, cu încasări de 15 milioane de dolari, de vineri până duminică. Jay (Jason Segel) şi Annie (Cameron Diaz) sunt căsătoriţi şi încă îndrăgostiţi unul de celălalt, dar după zece ani de căsnicie şi doi copii, pasiunea s-a mai estompat. Pentru a condimenta monotonia vieţii de cuplu, ei se hotărăsc să se filmeze în timpul unei partide-maraton de sex, în care să folosească toate poziţiile descrise în cartea "The Joy Of Sex". Părea o idee grozavă, dar asta numai până în momentul în care au descoperit că înregistrarea lor riscă să devină publică. Cuprinşi de panică, ei îşi petrec toată noaptea încercând să dea de urma înregistrării, să coopteze nişte prieteni, să-l păcălească pe şeful lui Annie - doar pentru a-şi recupera filmul, dar şi reputaţia şi, cel mai important, mariajul.
Filmul SF "Transformers: Exterminarea", regizat de Michael Bay, încheie topul 5, cu încasări de 10 milioane de dolari.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii