Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fiica lui Edward Kennedy, Kara, a murit la vârsta de 51 de ani

Tatăl ei, Edward Kennedy, fratele fostului preşedinte asasinat, a murit în urmă cu doi ani, în august 2009, la 77 de ani, după o tumoră la creier. Era considerat "patriarhul" dinastiei Kennedy şi un "tenor" al politicii americane.

Kara Kennedy, fost producător TV, a fost operată şi ea de o tumoră malignă la plămân, în 2003, şi era slăbită fizic. Potrivit fratelui ei, tratamentul anticancer îi slăbise şi inima. În ultimii ani, Kara Kennedy Allen a activat în domeniul carităţii, oferind oportunităţi în domeniul artelor pentru persoanele cu dizabilităţi. Potrivit unor informaţii, Kara ar fi murit vineri după ce întreaga zi lucrase la un club de sănătate din zona Washington DC.
Ea a primit, în numele tatălui ei, Medalia Prezidenţială a Libertăţii de la preşedintele Obama cu doar 13 zile înainte de moartea lui Edward Kennedy.

Din clanul Kennedy, despre care se spune că ar fi lovit de un blestem, întrucât mulţi dintre membrii săi au murit tineri sau în mod tragic, mai rămân în viaţă cei doi fraţi ai lui Kara Kennedy - Patrick, fost congresmen, şi Edward Junior, avocat şi bancher -, mama sa, Joan Kennedy, şi cei doi copii, un fiu şi o fiică adolescenţi.
Categorie articol: 

Comentarii