Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fiica de 7 ani a lui Pink, filmată în timp ce trage cu pușca. Reacții dure în mediul online

O înregistrare video în care fiica în vârstă de 7 ani a cântăreţei Pink trage cu o puşcă a stârnit dezbateri în mediul online.

Soţul artistei, Carey Hart, fost motociclist de curse, a publicat miercuri videoclipul alături de menţiunea: „Nu am mai aţâţat poliţia părinţilor de câteva zile. Willz şi cu mine tragem cu o puşcă de 22. Ea devine tot mai bună. Poate ţinti o farfurie de 12 inci de la 30 de yarzi. A început să tragă cu arma la 3 ani. Ca să ştiţi, niciunul dintre noi nu vânează, ne place doar tirul. Îmi cresc copiii să aibă cunoştinţe despre armele de foc, cum să le mânuiască, să le folosească, să le depoziteze şi să le evite atunci când se află pe mâini needucate”.

Înregistrarea a fost vizionată de peste 400.000 de utilizatori Instagram şi a primit mai mult de 5.000 de comentarii. Părerile au fost împărţite, mulţi susţinându-l pe Hart, alţii contestând decizia de a permite fiice lui să mânuiască o armă de foc.

Hart, în vârstă de 43 de ani, a comentat: „Aceasta este părere voastră. Niciodată nu critic oamenii pentru că îşi spun opiniile. Îmi place să dezbat şi să pun în lumină subiecte care sunt sensibile, precum acesta. Acum, dacă nu îmi respectaţi ţara sau «cultura», simt că am tot dreptul să devin răutăcios”.

Controlul armelor de foc este o temă intens dezbătută în Statele Unite, fiind subiectul multor proteste şi apeluri către legislatori să ia atitudine. Acestea s-au înmulţit în ultimii ani, în urma numeroaselor atacuri armate din şcoli.

Însă sunt mulţi dedicaţi să îşi apere dreptul de a deţine arme. Cea mai influentă organizaţie de această parte a dezbaterii este National Rifle Association (NRA), care a făcut un lobby intens împotriva oricărui control al armelor.

Hart şi Pink au doiă copii - Willow, în vârstă de 7 ani, şi Jameson, în vârstă de 3 ani.

 
Categorie articol: 

Comentarii