Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fiţi Universul Anei, fiţi îngerii ei de Crăciun!

“Dragă moşule,

Numele meu este Ana Maria Ciutacu, am 15 ani şi înainte de a-ţi spune ce-mi doresc, aş vrea să-ţi scriu câteva lucruri despre mine. În urmă cu doi ani şi jumătate, mai precis pe 1 iunie 2016 (exact de Ziua Copilului) am fost diagnosticată cu o boală cruntă ... CANCER.  De atunci, viaţa mea de puştoaică fără griji avea să se schimbe radical. Au început luni grele, am cunoscut durerea, am renunţat la multe lucruri care făceau atunci parte din viaţa mea şi a trebuit - fără să am puterea să decid, să aleg – să pornesc pe drumul acesta atât de anevoios către spital. Analize, chimioterapie, operaţie, şedinţe de radioterapie ... atât de greu. Dar, încet, încet, am acceptat că eu nu mai sunt un simplu copil şi am mers mai departe. După terminarea tratamentului, am sperat ca lucrurile să revină la normal şi să nu mai fie nevoie să mă întorc în spital. Din păcate, n-a fost posibil, deoarece anul acesta boala a revenit, iar eu mă văd nevoită să o iau de la capăt: analize, operaţie, chimioterapie... Iar acum e şi mai greu, pentru că ştiu ce urmează. Dar, ca să nu mai lungesc prea mult această poveste, îţi spun că, de Crăciun, îmi doresc un singur lucru: să mă fac bine, aşa că n-am nevoie decât de un sac plin de sănătate şi putere să trec şi peste asta”.

 

Este ultima scrisoare pe care am primit-o în Campania „Un înger de Crăciun”. O scrisoare specială, de la un copil special, care acum, mai mult ca oricând, are nevoie de o minune. O minune pe care noi putem să i-o dăruim. Doar e decembrie, e Crăciunul! E perioada din an în care binele complotează cu binele şi face tot felul de miracole. E perioada din an în care se împlinesc dorinţe, în care oamenii simpli se pot transforma magic în îngeri. Iar dumneavoastră, cititorii noştri, aţi văzut deja cât de frumos este să devii înger!

Ana abia a trecut, din nou, printr-o operaţie grea, iar acesta e doar începutul. Al doilea început. Şi, pentru ca medicii să-i prescrie cel mai corect şi bun tratament de după trebuie să facă nişte teste. Nişte teste care costă mult, pentru un tratament care va costa şi mai mult. Iar părinţii ei, secătuiţi deja de primul episod de boală, nu mai pot face faţă cheltuielilor. S-au descurcat până acum cu sprijin din universul lor mic - rude, prieteni, colegi, cunoştinţe. Acum au nevoie de un univers mai mare în care să găsească înţelegere, compasiune şi susţinere financiară, dar nu numai. Aşadar, rugaţi-vă pentru Ana şi dăruiţi-i din puţinul vostru puterea de care are atâta nevoie. 

Se spune că atunci când îţi doreşti ceva, tot universul conspiră şi te ajută să obţii acel ceva. Fiţi UNIVERSUL Anei, oferiţi-i praful de stele cu care să-şi îndeplinească dorinţa! Puteţi dărui online, e deja o campanie pe Facebook, sau puteţi veni la noi la redacţie, zilnic, de luni până vineri, între orele 10.00 şi 17.00. Orice sprijin, oricât de mic, e important pentru Ana. Fiţi îngerii ei de Crăciun şi daţi-i puterea pe care atât de mult şi-o doreşte!

 
Categorie articol: 

Comentarii