Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Festivalul Lavandei din Bărăgan (BIS) a fost anulat

• programat să se desfăşoare weekend-ul acesta, pe 26, 27 şi 28 iunie, festivalul a fost anulat din cauza vremii instabile din ultima perioadă • banii vor fi returnaţi celor care au apucat să îşi cumpere bilete

 

Aşteptat de mulţi brăileni, al doilea weekend al Festivalului Lavandei din Bărăgan (BIS), care urma să se desfăşoare pe 26, 27 şi 28 iunie, a fost anulat de către organizatorii, ca urmare a vremii instabile din ultima perioadă, ploile afectând drumul de acces către lanurile de lavandă.

“Vă anunţăm, cu părere de rău, că Festivalul Lavandei din Bărăgan (BIS) este anulat, din motive care nu ţin de noi, dar şi din cauza vremii. Cultura de lavandă Nympheum nu se poate vizita acum, având în vedere că în ultimele zile a plouat foarte mult şi până vineri (n.r. - astăzi) se pare că nu e suficient timp pentru a se usca drumul de acces şi parcarea. Deşi totul era pregătit pentru voi, am decis să anulăm evenimentul pentru ca în condiţiile actuale frumuseţea festivalului ar fi fost umbrită de impedimentele apărute în decursul acestei săptămâni. Pentru iubitorii de frumos, natură şi cultură, promitem să pregătim pentru anul următor ediţia a II-a a Festivalul Lavandei Din Bărăgan. Vă mulţumim tuturor celor care aţi participat la editia I şi vă aşteptăm cu mult drag şi anul următor!”, este mesajul transmis de organizatorii.

Aceştia mai anunţă că persoanele care au apucat să îşi achiziţioneze bilete îşi vor primi banii înapoi.

Reamintim că prima ediţie a Festivalului Lavandei din Bărăgan (13-14 iunie) a fost un eveniment care a reuşit să aducă bună-dispoziţie în rândul vizitatorilor. De la burgeri, limona şi îngheţată, la plimbări cu căruţa printre lanurile de lavandă, concerte şi expoziţie de caricatură, festivalul a fost pata de culoare de care oamenii aveau nevoie după trei luni de izolare. Iar organizatorii promit să ţină ştacheta sus şi la ediţie de anul viitor, atunci când sperăm că vom trece cu bine peste pandemia de coronavirus şi nu vor mai exista restricţii.

 
Categorie articol: 

Comentarii