Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Festivalul Dulciurilor, magnet pentru pofticioşi pe Str. Mihai Eminescu

• evenimentul începe de mâine, joi, 13 septembrie, şi va dura până duminică, 16 septembrie • programul expoziţiei cu vânzare la care sunt aşteptaţi 26 de producători de dulciuri va fi între orele 10.00 şi 22.00 • vineri, sâmbătă şi duminică vor avea loc spectacole de teatru pentru copii, ateliere de creaţie şi defilări ale unor personaje de poveste, iar seara de duminică se va încheia cu două concerte susţinute pe o scenă amplasată în parcarea de la intersecţia străzii Mihai Eminescu cu strada Mihail Sebastian

 

După Târgul de Carte, o altă manifestare organizată de Primărie îşi propune să anime atmosfera fostei străzi Regale a Brăilei, prin atragerea unui număr cât mai mare de pofticioşi. Este vorba despre Festivalul Dulciurilor, primul eveniment de acest gen care are loc la Brăila, în perioada 13 - 16 septembrie, pe strada Mihai Eminescu. Nu mai puţin de 26 de producători de dulciuri - cofetării, fabrici de prăjituri, producători de îngheţată sau de Kurtos Kolacs - din Brăila, Bucureşti, Ploieşti, Constanţa, Piteşti, Harghita, Bihor şi Ilfov se vor instala în căsuţele de lemn puse la dispoziţie de Primărie şi vor îmbia vizitatorii cu tot ce au mai bun, în cadrul unei expoziţii cu vânzare. Programul de vizitare este de joi până duminică, între orele 10.00 - 22.00.

Pentru că evenimentul se adresează cu precădere celor mici, pe parcursul zilelor de vineri, sâmbătă şi duminică, vor avea loc spectacole de teatru pentru copii, ateliere de creaţie dar şi defilări ale unor personaje din poveşti sau desene animate. Acestea vor fi puse în scenă de actorii teatrului “Cărăbuş” din Brăila, dar şi de trupe venite din Bucureşti şi Iaşi.

Duminică seară, va avea loc un spectacol de muzică medievală susţinut de trupa Pontice, începând cu ora 20.30, iar de la 21.30 trupa Over & Band va susţine un concert rock. Cele două spectacole vor fi găzduite de o scenă amplasată în parcarea de la intersecţiei străzii Mihai Eminescu cu strada Mihail Sebastian. Scena va fi amenajată cu sprijinul unui om de afaceri local, a anunţat primarul Marian Dragomir.

 
Categorie articol: 

Comentarii