Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Festival de film în aer liber, la Brăila

• Itinerama Travel Film Festival 2020 vine în oraşul nostru cu 6 filme ce vor fi proiectate între 14 august şi 18 septembrie

 

Într-o perioadă în care pandemia de coronavirus închide tot mai multe graniţe, festivalul de film de călătorie “Itinerama” îşi duce publicul în vacanţă. Totul se întâmplă la cea de-a VI-a ediţie care va fi organizată în lunile august şi septembrie, în spaţii special amenajate în aer liber. Peste 20 de filme vor rula în premieră naţională la “Itinerama” Travel Film Festival 2020, dintre acestea 6 vor fi proiectate între 14 august şi 18 septembrie la Brăila.

Echipa festivalului a pregătit filme de călătorie cu dublu rol: cel de a alina dorul de ducă şi de a îmbogăţi lista de destinaţii a pasionaţilor de aventuri. Companioni de călătorie anul acesta vor fi artişti de renume ca Javier Bardem, Catherine Deneuve, Rossy de Palma, Geoffrey Rush şi Werner Herzog.

“Într-o ediţie organizată 100% în aer liber, pentru a respecta măsurile de siguranţă şi distanţare socială, Itinerama aduce un line-up care include peliculele selectate sau câştigătoare la festivaluri de renume internaţional cum ar fi Karlovy Vary International Film Festival, San Sebastian Film Festival, International Film Festival Rotterdam, Cannes Film Festival, Toronto - TIFF, Melbourne International Film Festival şi Guadalajara International Film Festival”, au transmis organizatorii festivalului printr-un comunicat de presă.

Măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus vor fi obligatorii atât pentru echipă, cât şi pentru public şi invitaţi şi vor fi afişate în locaţie.

Biletele pentru Itinerama Travel Film Festival vor fi disponibile pe eventbook.ro şi în reţeaua de parteneri Eventbook.

Detalii suplimentare puteţi găsi itinerama.ro şi pe pagina de facebook a festivalului.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii