Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Femeie rănită grav din cauza unui şofer inconştient

O brăileancă de 49 de ani a ajuns în stare gravă la spital doar pentru că a avut ghinionul ca maşina în care se afla să fie lovită de un şofer inconştient. Acesta conducea autoturismul pe Şoseaua Râmnicu Sărat, iar la intersecţia cu o altă stradă a vrut să vireze la stânga, însă nu a acordat prioritate de trecere altui autoturism.
După cum spun poliţiştii, în ziua de 27 septembrie, la ora 15.55, un brăilean de 44 de ani conducea autoturismul pe Şoseaua Râmnicu-Sărat. Ajungând la intersectia cu strada Cazasului, acesta a virat la stânga fără să acorde prioritate de trecere autoturismului condus de un bărbat de 61 de ani, tot din Brăila, pe sens opus, şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a unei pasagere din cea de-a doua maşină, aceasta fiind transportată şi internată la spital pentru îngrijiri medicale. "Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, şi în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", a precizat inspector Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
În aceeaşi zi, la ora 00.15, un alt şofer, de 20 de ani, din municipiu, a sesizat la Secţia 2 de Poliţie Rurală Chiscani faptul că a intrat cu autovehiculul într-un canal de irigaţii. Poliţiştii au constatat că, la ieşirea din localitatea Gropeni, spre comuna Tichileşti, în canalul de irigaţii din zonă se află o autoutilitară. După cum au stabilit oamenii legii, autovehiculul a fost condusă de tânărul de 20 de ani, care, fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. I-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie şi i s-a întocmit dosar penal.
Categorie articol: 

Comentarii