Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Femeie lovită de maşină în timp ce traversa

marţi, o septuagenară s-ar fi angajat într-o traversare riscantă, pe B-dul Dorobanţilor, fiind surprinsă de  un autoturism • din primele date, se pare că femeia ar fi traversat neregulamentar, însă poliţiştii continuă cercetările

 

O septuagenară a fost lovită de maşină şi a ajuns la spital. La data de 3 martie, în jurul orei 12.00, un bărbat de 43 de ani din Brăila conducea autoturismul pe B-dul Dorobanţilor, dinspre Calea Galaţi spre strada Carantinei. Acesta a surprins şi accidentat o femeie de 74 de ani, care se angajase în traversarea străzii. În urma accidentului, a rezultat rănirea pietonului care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din primele date, se pare că femeia ar fi traversat neregulamentar, însă poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de ânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi se continuă cercetările.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii