Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Femeie lovită cu pumnii și picioarele, în mijlocul străzii. Agresorul a fost arestat

* acuzat că a amenințat și exercitat acte de violență fizică asupra unei persoane de sex feminin, într-un loc public, un bărbat a primit mandat de arestare * după cum arată procurorii, femeia a fost lovită în mod repetat, cu pumnii și picioarele * la data de 11 noiembrie, Tribunalul Brăila a respins contestația formulată de inculpat și a menținut măsura arestului preventiv dispusă în primă instanță

 

Un bărbat care a agresat o femeie în mijlocul străzii, lovind-o cu pumnii și picioarele, după cum au stabilit anchetatorii, a primit mandat de arestare preventivă. Decizia finală privind arestul a fost luată de Tribunalul Brăila, în ședința din 11 noiembrie, când judecătorii au respins contestația formulată de inculpat împotriva soluției primei instanțe care a dispus arestarea inculpatului, la sfârșitul lunii octombrie.

Informații cu privire la agresiunea comisă au fost transmise recent de Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila. În comunicatul postat pe site-ul instituției se arată că, la data de 23 octombrie 2020, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria (PJ) Brăila a solicitat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brăila luarea măsurii arestării preventive față de un inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, faptă prevăzută de art. 371 din Codul penal. “Din materialul probator administrat până la acest moment al urmăririi penale s-a reținut că, la data de 14.10.2020, în jurul orei 14.00, inculpatul a amenințat și exercitat acte de violență fizică asupra unei persoane de sex feminin, într-un loc public, în prezența mai multor persoane, lovind-o violent, în mod repetat, cu pumnii și picioarele, activitate infracțională ce a fost de natură să tulbure liniștea și ordinea publică. La data de 23.10.2020, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brăila a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila și a dispus arestarea preventivă în lipsă a inculpatului, pe o perioadă de 30 de zile. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei și stabilirii răspunderii penale”, au stabilit procurorii PJ Brăila.

După cum au stabilit magistrații Judecătoriei Brăila, s-a admis propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila și s-a dispus arestarea preventivă în lipsă a inculpatului S.A. cercetat pentru infracțiunea de tulburarea ordinii și liniștii publice. În cauză s-a formulat contestație, iar instanța superioară a respins-o și a menținut măsura arestului preventiv.
Categorie articol: 

Comentarii